futbol català

3a divisió

El gol marca la diferència

De més a menys. El Palamós perd al camp del Castelldefels (2-0) tot i dominar en la primera part amb moltes ocasions. En la segona els locals van reaccionar i van estar més encertats

castelldefels 2 palamós 0

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Marc Martínez, Javi Calvo, Javi Morales, Alegre, Jorge Sánchez (Jaume, 57'), Joan Inés, Óscar, Jordi Cano (Juanito, 80'), Makaay (Toti, 73') i Sergi Moreno.PALAMÓS:Manzano; Sergio García, Cano, Subi, Ayala, Akrong, Guillem Cornellà (Serramitja, 73'), Iván García (Marc Medina, 60'), Jaume Duran (Àlex Cano, 68'), Agi i Marc Bonaventura.GOLS:1-0 (64') Sergi Moreno. 2-0 (87') Toti.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Javi Calvo, Javi Morales i Óscar; i als visitants David Cano i Akrong.PÚBLIC:Uns 300 espectadors als Canyars.

El Palamós va tornar ahir amb les mans buides dels Canyars (2-0) en un partit força gris dels dos equips. L'única diferència entre el Castelldefels i el Palamós va ser l'encert de cara a porteria, i és que els locals van saber aprofitar les ocasions que van tenir en la segona part, mentre que el degà va tenir la pólvora mullada en la primera.

Els baix-empordanesos, sense fer un partit brillant, van ser els clars dominadors dels primers quaranta-cinc minuts. Guiats per un fantàstic Agi, els de Joan Mármol van trobar moltes facilitats per arribar amb freqüència a la porteria rival i van disposar de nombroses ocasions. Ayala i Akrong van tenir les primeres ocasions a pilota aturada, però Agi i Bonaventura van ser els primers que van obligar Manu Martín a intervenir. La bona pressió palamosina va seguir donant fruits. Abans del descans Jaume Duran i Marc Bonaventura, rematant una centrada de Sergio García al segon pal en l'ocasió més clara dels palamosins –el porter local es va haver de lluir per evitar el gol–, van confirmar que ahir la punteria del degà no estava afinada.

En la segona meitat, el Castelldefels va sortir amb més força i va passar a dominar el joc, tenint més possessió de la pilota. A més, els locals sí que van veure porteria. Sergi Moreno, amb una acció individual en el minut 54, va marcar l'1-0. El Palamós va tenir pocs recursos per mirar d'empatar el matx i gairebé no va generar perill. Ja en els darrers minuts, Toti, amb un xut potent i col·locat des de la frontal, va sentenciar definitivament el partit fent el 2-0, que acabaria sent el resultat definitiu.

Avui no ha estat un bon partit per a cap dels dos equips. La diferència és que ells han estat encertats de cara a porteria i nosaltres no
A la primera part hem dominat, però no hem pogut marcar, i això ens ha penalitzat