futbol català

3a divisió

El Palamós deixa tocat la Jonquera

Triomf local. El degà va dominar en l'inici i va decidir un partit en què la Jonquera va buscar l'empat fins al final

palamós 3 la jonquera 1

PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Ayala (Barrera, 57'), Akrong, Subi; Cornellà, Medina (Serramitja, 64'), Agi; Bonaventura (Iván Garcia, 64') i Jaume DuranLA JONQUERA:Toni Montero, Óscar Molina, Iván Ruiz (Fran Pérez, 46'), Murga, Mamau; Pep Vergara, Aleix Feixas, Brice (Jorge Calvo, 80'), Ismael, Tidi i Juanpi (Joan Pons, 46').GOLS:1-0 (7') Akrong. 2-0 (14') Jaume Duran. 2-1 (58') Ismael. 3-1 (94') Cornellà.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:als locals Jaume Duran i Iván Garcia; i als visitants Tidi i Feixas.T.V.:al local Cano (65') per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Palamós i la Jonquera viuen el dia i la nit, i és que ahir els palamosins van superar els fronterers gràcies sobretot a una gran primera part i veuen de molt a prop la fase d'ascens, mentre que els jonquerencs s'acosten perillosament a la zona vermella de la classificació.

La primera part va ser un monòleg del Palamós, que hi va posar el joc, el domini i les ocasions. Per això no va estranyar que ben aviat arribés l'1-0. Jaume Duran, que va completar una magnífica primera part, va marxar per la banda dreta i la seva centrada la va rematar a la xarxa Akrong. Jaume Duran va seguir fent anar de corcoll la defensa visitant i en el 14' va fer el 2-0 amb un potent xut des de l'interior de l'àrea. La Jonquera, de la seva banda, gairebé no va portar perill a la porteria de Manzano i només ho va provar amb tímids xuts des de la llarga distància. Tidi (11'), Brice (19') i Mamau (22') ho van intentar sense sort. El Palamós, en canvi, va tenir ocasions per sentenciar, però primer una rematada de Subi (26') i després una gran jugada de Marc Medina (33') van topar amb el porter Toni Montero.

El tècnic jonquerenc Axel Vizuete va moure peces en el descans i va donar entrada a Joan Pons i Fran Pérez en el lloc de Juanpi i Iván Ruiz. Els canvis van fer efecte i els visitants van començar dominant la segona part i creant perill a la porteria de Manzano. De fet, Cano va haver de treure de la mateixa línia de gol una rematada de Joan Pons, que va estar molt actiu. La Jonquera, que va fer un canvi radical d'actitud, va escurçar distàncies amb un gol de cap d'Ismael després d'una centrada de Pep Vergara (63'). El gol va donar esperances a la Jonquera, que, a més, va veure com Cano era expulsat poc després. Contra deu els fronterers van prendre encara més la iniciativa, es van llançar a l'atac i van disposar de bones ocasions. L'encert, però, va girar l'esquena als visitants i es va alinear amb el Palamós, que va sentenciar el matx en el 94' amb el 3-1 definitiu, obra de Guillem Cornellà.

3-1 EN EL 94'

El Palamós és el primer equip que fa tres gols contra la Jonquera aquest curs
Té mèrit ser el primer equip que els fa tres gols. Ens falten sis punts per complir l'objectiu
Joan Mármol
entrenador del palamós
Amb el 2-1 i l'expulsió de Cano he vist que podíem empatar, però no ha pogut ser
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera

El somni de disputar el ‘play-off' continua ben viu

La victòria en el duel gironí contra la Jonquera permet que el Palamós segueixi somiant a disputar el play-off d'ascens a segona B. L'equip dirigit per Joan Mármol va aprofitar les ensopegades del quart classificat, l'Ascó, que va perdre a Cerdanyola (2-0), i l'empat a un gol del Vilafranca (tercer) al Narcís Sala contra el Sant Andreu (cinquè). D'aquesta manera, els palamosins se situen en la setena posició de la taula a només cinc punts del play-off amb un partit menys. Precisament el proper dimecres 15 de març, l'equip del Baix Empordà disputarà l'enfrontament endarrerit al camp del Sant Andreu, un equip involucrat en aquesta dolça lluita. Una victòria del degà situaria els empordanesos a només dos punts de l'Ascó, el quart classificat, un pas de gegant per mantenir-se en la lluita més dolça, i és que la permanència del Palamós està ja virtualment certificada.