futbol català

3a divisió

El Peralada no perdona

Superiors. Un gol en pròpia porteria de Sergio García al final de la primera part i un golàs de Serrano a l'inici de la segona donen un merescut triomf als d'Arnau Sala contra el Palamós

peralada 2 palamós 0

PERALADA:Gianni, Chele, Estellés, Vallho, Pablo Carbonell, Djak Traoré, Carbó, Sergi Álamo (Javi Sánchez, 68'), David Serrano (Jorge Sureda, 78'), Boniquet i Coro (Ernest Forgs, 9').PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Cano, Akrong, Subi, Ayala (Medina, 50'), Barrera (Bonaventura, 60'), Guillem Cornellà, Serramitja (Gerard Herrera, 60'), Jaume Duran i Agi.GOLS:1-0 (41') Sergio García, en pròpia porteria. 2-0 (52') David Serrano.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Coro, Pablo Carbonell i Estellés, i als visitants Sergio García, Ayala i Manzano.

Després de passar per un sotrac de tres derrotes consecutives el mes de gener el Peralada està tornant a posar la cinquena i el Palamós es va convertir ahir en la seva nova víctima (2-0). Generant ocasions, marcant en els moments decisius i amb una solidesa defensiva envejable –encadenen cinc partits sense encaixar– els xampanyers no van donar cap opció al degà, que tot i veure's superat no va abaixar els braços en cap moment del partit.

El Peralada va començar amb molta força; dominant clarament i arribant a l'àrea del Palamós amb cert perill. Serrano, amb un xut que va desviar Cano, i Ernest Forgas, que havia substituït el lesionat Coro uns instants abans, amb una rematada de cap que Manzano va aturar sense excessius problemes, van generar les primeres ocasions. A mesura que van anar passant els minuts el Palamós es va anar traient de sobre la pressió dels xampanyers i va tenir més possessió. De tota manera, l'ocasió més clara va ser per als locals. Un xut des de fora de l'àrea de David Serrano –juntament amb Carbó, un dels més destacats del Peralada–, el va refusar com va poder Manzano, i Ernest Forgas, en el rebot, va rematar amb el cap massa alt (32').

La sort i l'efectivitat

En el 41' i quan semblava que s'arribaria al descans amb un empat, el Peralada es va trobar amb la sort de cara. Un mal refús de Manzano va tocar Sergio García, que es va introduir la pilota a dins de la seva pròpia porteria fent pujar l'1-0 al marcador.

El gol va ser un cop dur per al Palamós, que, tot i estar a punt d'empatar abans del descans amb un xut al lateral de la xarxa d'Agi, es va veure atropellat a l'inici de la segona part. Primer una rematada d'Ernest Forgas es va estavellar al pal (46') i sis minuts després David Serrano es va fabricar tot sol una jugada que va acabar sent el 2-0. L'extrem es va desfer am velocitat de Subi, Cano i Akrong i amb l'esquerra va enviar un fort xut creuat que va entrar per l'escaire de la porteria de Manzano. Un gol de traca i mocador.

Amb el 2-0 el Palamós es va llançar a l'atac, però cadascú va intentar fer la guerra pel seu compte, amb la qual cosa les possibilitats d'escurçar diferències van ser escasses. De fet, els xampanyers van tenir les millors ocasions. Forgas, en dues ocasions, Álamo i Carbó van tenir el tercer a les seves botes, però Manzano va aparèixer sempre per fer del 2-0 el resultat definitiu.

RETALLA DISTÀNCIES

En la primera meitat gairebé no hi ha hagut diferència, però el gol ens ha deixat tocats i en la segona no hem pogut mantenir el ritme
No puc retreure res a l'equip. Jugar tres partits en una setmana és molt complicat
Joan Mármol
entrenador del palamós
Fa setmanes que no perdem i la ratxa és positiva. A més, hem estat un partit més sense encaixar
Arnau Sala
entrenador del peralada
Hem tingut més control i ocasions, però ha estat un partit igualat perquè guanyar el Palamós sempre és molt difícil
El Peralada depèn de si mateix per aconseguir el títol de lliga i ja és a dos punts de l'Olot

Coro es lesiona en el 9' i Forgas torna a jugar

La maledicció del davanter centre continua perseguint Arnau Sala, Xavi Punsí i tot el Peralada. Després de les lesions de Draman, Forgas i Serrano i la marxa de Keita en el darrer dia del mercat d'hivern, ahir va ser el torn de Coro, que va sortir de titular per jugar de nou. Quan tot just s'havien disputat nou minuts, el menut atacant va demanar el canvi a conseqüència d'una lesió a l'isquiotibial. Abans del canvi el punta va provocar la cinquena targeta groga de la temporada amb una protesta, per complir la sanció diumenge que ve.