Girona

Viatge per anar al Tartiere

Si s'omple. El club ofereix entrades a 15 euros i la possibilitat d'organitzar el desplaçament en autocar (per 70 euros més) si hi ha un mínim de 50 inscrits

El Girona organitza per a valents un desplaçament en autocar per donar suport a l'equip dissabte al Carlos Tartiere. Seran gairebé 2.000 quilòmetres per carretera en dos dies per poder presenciar un altre partit clau en la cursa cap a l'ascens a primera divisió. Tot i que les entrades es poden adquirir per 15 euros sense que vagin lligades a l'autocar, per 70 euros més el club ofereix el transport.

Els valents, a més, hauran de decidir ràpidament si passen el cap de setmana a la carretera, ja que el club tancarà les inscripcions el dijous a les 12 del migdia (fins avui a les 5, la prioritat en la compra la tenen els abonats i els posseïdors del carnet de fans). L'autocar només es farà si se superen les 50 inscripcions.

El pla de viatge és sortir de Montilivi dissabte a les 5 de la matinada (la previsió és arribar a Oviedo a les 7 del vespre, unes dues hores abans del partit, que comença a 3/4 de 9). La tornada (991 quilòmetres més de carretera) es farà immediatament després del matx, a les 11 de la nit, i l'arribada a Girona està prevista per al diumenge a les dues de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)