1a femenina

Conscients de la responsabilitat històrica

Women's Champions League. El Barça, que juga demà l'anada dels quarts contra el Rosengard, alerta de l'exigència de la competició

El Barça ja ha activat el xip Champions League. El conjunt blaugrana, que continua perseguint en la lliga a l'Atlético tot i que les madrilenyes no donen el braç a tòrcer, està disposat a fer història en l'eliminatòria de quarts de final contra el Rosengard suec. Demà, les de Xavi Llorens juguen contra el Rosengard (19 h) el partit d'anada que tindrà la rèplica dimecres vinent al Miniestadi (19 h).

“La Champions ens exigirà molt. Hem de defensar bé i atacar millor. Hem de fer dos partits perfectes”, va dir ahir l'atacant del Barça, Andressa Alves: “Si marquem, el Rosengard pot perdre confiança. Tenim un equip molt fort i una plantilla en què tothom pot jugar”, va manifestar la jugadora brasilera. “La Champions ja és motiu suficient per donar una mica més, estem preparades”, afirmava, d'altra banda, la portera blaugrana, Sandra Paños, que viurà un duel cara a cara amb la futbolista més llorejada de la història: Marta. “És una grandíssima jugadora i serà bonic veure'm les cares amb ella”, va resumir.

LES REACCIONS

La Champions ens exigirà molt i fer dos partits perfectes. Hem de defensar bé i atacar millor
Andressa Alves
atacant del barça

Visita del CN Sabadell

Abans de marxar cap a Suècia, el Barça va rebre la visita del vigent campió d'Europa de waterpolo el CN Sabadell. Les vallesanes, que han guanyat els darrers quatre títols continentals dels últims sis, van compartir experiències amb les jugadores blaugrana abans de la transcendental eliminatòria. “Sou un exemple pel sacrifici i les ganes de créixer i de seguir guanyant”, va dir l'entrenador del Barça, Xavi Llorens. “Ningú es cansa de guanyar, et pots cansar de treballar, però no de guanyar”, va manifestar el tècnic del Natació Sabadell, Nani Guiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)