2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Llagostera dona les primeres baixes

2a divisió B. El club va informar que Jordi Masó, Jose Moragón, Rubén Martínez i Nando Quesada no continuaran, a banda dels cedits Vivi i Manel

Després d'acabar la lliga, la direcció esportiva del Llagostera s'ha posat a planificar de valent la temporada que ve. El club llagosterenc va confirmar primer Òscar Álvarez com a substitut d'Oriol Alsina a la banqueta, i ahir es van fer oficials les primeres sis baixes de l'equip per a la temporada 2017/18. Dues eren clares, les dels cedits pel Girona Albert Vivancos, Vivi, i Manel Martínez, aquest últim actualment a les files del Llorca per jugar la promoció d'ascens a segona divisió A. En paral·lel, el Llagostera també va anunciar quatre baixes més, les de Jordi Masó, Jose Moragón, Rubén Martínez i Nando Quesada, quatre futbolistes que acaben contracte i als quals el club gironí no ha ofert la renovació.

Dos dels veterans

Especialment impactant és la no continuïtat del capità, Jordi Masó, i del porter Jose Moragón, els dos futbolistes amb una trajectòria més llarga al Llagostera, amb sis i cinc temporades, respectivament (Pitu Comadevall quedarà ara com el jugador més veterà, amb sis anys a l'entitat tot i el petit parèntesi en la lliga índia del curs passat). Amb les dues temporades a segona A com a cirereta, Masó (2.284 minuts en 31 partits aquest curs) i Moragón (indiscutible a la porteria, ho ha jugat tot excepte l'últim partit de lliga) han estat dos dels futbolistes més estimats per l'afició llagosterenca i ara buscaran nous reptes professionals lluny del club presidit per Isabel Tarragó.

Finalment, Nando Quesada i Rubén Martínez tampoc continuaran al Llagostera. El migcampista format a can Barça tancarà així una etapa de dos anys al club, on ha pogut tastar el futbol professional (va debutar a segona A jugant set minuts contra l'Albacete el curs passat) i aquesta temporada ha disputat minuts de qualitat a 2a B (821 en total, repartits en 16 partits). Pel que fa a Rubén Martínez, l'atacant no ha complert les expectatives generades l'estiu passat en la seva arribada al Llagostera i ha acabat amb uns decebedors registres d'un sol gol –marcat en l'última jornada, contra el Prat, ja sense res en joc– en 31 partits de lliga (1.891 minuts).

DOS EMBLEMES

Masó i Moragón deixen el Llagostera després de sis i cinc cursos, respectivament

DOS MÉS A FORA

Quesada i Rubén també acaben contracte i el club no els ha ofert la renovació

BON RENDIMENT

Manel (ara al Llorca per jugar la fase d'ascens a 2a A) i Vivi han deixat bones sensacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)