Reus

El dia de la confirmació

Reus. L'equip roig-i-negre espera assolir avui els 50 punts de la permanència, objectiu de la temporada, per gaudir de la categoria sense pressió en les tres últimes jornades

El Reus espera viure avui un altre dia de celebració. L'equip roig-i-negre arriba als últims partits de lliga amb la permanència encarrilada, i aquesta tarda, en la visita del Sevilla Atlético, té l'oportunitat de confirmar-la. Ara té 48 punts, de manera que la victòria li permetria superar els 50 –la xifra que sol assegurar la continuïtat en la categoria– i afrontar els tres últims partits de lliga amb l'objectiu de mantenir la competitivitat fins al final i gaudir de la categoria.

El rival ja va enllestir la permanència la setmana passada, de manera que arriba a Reus sense res en joc. De totes maneres, els filials solen tenir motivacions una mica diferents de les de la resta d'equips –els jugadors són joves i amb ganes de reivindicar-se–, de manera que probablement no disminuirà la intensitat habitual. El Sevilla Atlético encadena dues victòries, la segona contra el Getafe, amb el badaloní Marc Gual, exjugador de l'Espanyol fitxat al novembre, en estat de gràcia.

Natxo González no podrà disposar de dos dels seus jugadors més importants, Ramon Folch i Alberto Benito, sancionats. De totes maneres, el tècnic basc té alternatives i no el preocupen aquestes baixes, ja que veu l'equip amb nivell jugui qui jugui. El Reus va deixar la permanència a tocar gràcies a les victòries contra el Nàstic i el Saragossa, i no la va poder enllestir la setmana passada al camp del Còrdova, on no va tenir gaires possibilitats de puntuar. Avui espera aconseguir la victòria i consolidar la línia ascendent de les últimes setmanes. En cas de victòria, serà la primera vegada en tota la temporada que guanya dos partits consecutius davant la seva afició, que avui omplirà l'estadi per donar l'última empenta al seu equip.

LES FRASES

Hem de ser intel·ligents i no obsessionar-nos. Si fem les coses bé, tindrem possibilitats
Natxo González
entrenador del reus
La salvació no és matemàtica. I hem de seguir gaudint de la química que hem aconseguit enguany
Diego Martínez
entrenador del sevilla atl.

Els camins paral·lels dels dos equips

El Reus i el Sevilla Atlético han viscut aquesta temporada unes trajectòries molt similars. Tots dos van aconseguir l'ascens a segona A al final de la temporada passada i van protagonitzar un gran inici de campionat en la categoria de plata. No van trigar a situar-se entre els primers classificats, i s'hi van mantenir unes quantes jornades. En la segona volta, tots dos van encetar una dinàmica negativa, i en els últims partits s'han tornat a espavilar per segellar la permanència. En el partit de la primera volta el Reus es va imposar al Pizjuán amb un gol de Jorge Díaz (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)