3a divisió FEF

Arriba l’hora de suar per a la Unió i el degà

3a divisió. Les novetats marcaran la pretemporada dels dos empordanesos

Deu equips de tercera arrenquen avui la pretemporada. Entre aquests hi haurà el Figueres i el Palamós, que un mes abans de començar el curs començaran la preparació, i és que tots dos tindran bastanta feina. A Figueres Chicho haurà d’aconseguir conjuntar una plantilla que a diferència dels últims anys ha viscut molts canvis aquest estiu, i a Palamós Vicenç Fernández, que compta amb una part important del bloc del curs passat, haurà d’implementar la seva filosofia.

En el que es diferencien els dos equips és com tenen programada la pretemporada. Els figuerencs ja tenen tots els amistosos planificats. S’enfrontaran al Llagostera, al Sabadell (en la copa Catalunya), a l’Olot, al Vic i al Farners –si no passen eliminatòria en la copa– i disputaran el torneig de l’Estany. En canvi, el Palamós, a banda de rebre l’Olot en la copa Catalunya, només han confirmat un amistós a casa contra el Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)