Futbol

Tercera divisió

Sense marcar és molt difícil

Nova ensopegada. El Palamós perd a casa contra el Santboià (0-1) i continua sense veure porteria després de les tres primeres jornades, en què nomes ha sumat un punt dels nou possibles

palamós 0 santboià 1

PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Cano, Botxi, Barrera (Fran Ochoa 57’), Cornellà, Medina, Bonaventura, Litus (Nahuel 57’), Gerard Herrera (Marc Vilà, 71’) i Subi.SANTBOIÀ:Leva, Rubi, Mario, Àlex Ruiz, Castell, Carlos Martínez, Collado (Gerard Rovira,78’), Aitor Bilbao (Neeskens, 59’), Oriol Molins (Juanlu, 64’), Gabi i José González.GOLS:0-1 (30’) Oriol Molins.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Cano, Litus, Botxi i Subi; i als visitants Aitor Bilbao, Castell, Rubi i Carlos Martínez.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal Palamós-Costa Brava.

Sense marcar és impossible guanyar i si a més fas concessions en defensa fins i tot sumar un punt és difícil. El Palamós ho va tornar a experimentar ahir després de perdre (0-1) contra un Santboià que en va fer prou aprofitant una errada en la sortida de pilota dels palamosins per endur-se la victòria. Només un punt en les tres primeres jornades sense haver perforat encara la porteria rival no és gens ni mica per ser optimistes, però encara és massa aviat perquè es disparin les alarmes, sobretot perquè el Palamós juga, domina i genera ocasions, però la pilota, de moment, es nega a entrar a la porteria rival.

El Palamós va repetir ahir el guió de les dues primeres jornades. Vol tenir la pilota, vol proposar coses, però li falta el més important, l’efectivitat. De totes maneres Vicenç fernández i el seu cos tècnic estan molt segurs de l’estil de joc que volen fer servir i que no pensen variar en absolut malgrat les dues ensopegades consecutives a Figueres i, ahir, contra el Santboià.

Els primers minuts del partit van ser de domini i possessió del Santboià, que ja en el primer minut va tenir la primera ocasió amb un cop de cap de Molins que va sortir fra per poc. El Palamós, intentant sortir amb la pilota jugada des del darrere i tocant al centre del camp, va disposar d’ocasions de Litus (10’) i Medina (18’) abans de tenir la millor del partit en una perfecta centrada de Barrera des de la dreta que va rematar Bonaventura i va trobar la bona intervenció del veterà Rafa Leva. Cap al minut 30, i en una sortida de la pilota del Palamós, els centrals van cedir la pilota en curt al porter amb el cap i Oriol molins, molt atent, ho va aprofitar per marcar amb un xut creuat de l’interior de l’àrea petita. Amb 0-1 es va arribar al descans.

Vicenç Fernández va posar tota la carn a la graella fent entrar Nahuel, Fran Ochoa (que debutava després d’un any d’inactivitat) i Marc Vilà, tots els recursos ofensius de l’equip. El domini i el control del partit va passar a ser total del Palamós, però novament li va faltar el gol. En unes ocasions per l’encert de Rafa Leva i en d’altres pel desencert dels davanters locals. En el 49’ ho van provar Barrera i Bona, en el 80’ i en el 82’ Medina va tenir dues molt bones ocasions que no van acabar en gol per molt poc. El Santboià va fer servir la seva experiència i el recurs de la pèrdua de temps en els darrers minuts per assegurar la victòria.

Continuem sense marcar. Avui crec que ens ho hem merescut perquè hem generat ocasions clares, però s’han de fer
Hem generat més que ells i hem controlat més el partit, però ells han estat més efectius
Vicenç Fernández
entrenador del palamós

El pitjor inici del Palamós dels últims tres anys

El Palamós no ha començat bé la pretemporada. A banda de la derrota a Vilatenim la setmana passada (1-0), el més preocupant és que els de Vicenç Fernández encara no han aconseguit sumar tres punts al seu camp, tot i haver-se enfrontat contra dos ascendits. Un empat contra el Reus B (0-0) i la derrota d’ahir (0-1), fan que el bagatge de les tres primeres jornades de lliga sigui només d’un punt de nou possibles. Aquest registre és el pitjor de les últimes tres temporades, ja que el curs passat va fer quatre punts de nou i fa dues va sumar dos punts en els tres primers partits. L’anterior, el curs 2014/15, el Palamós va començar pitjor, amb tres derrotes.