Futbol

Tercera divisió

El primer gol no té recompensa

3a divisió. El Palamós marca el primer gol de la temporada, però perd merescudament al camp del Santfeliuenc (3-1), que va generar més i millors ocasions de gol durant tot el partit

santfeliuenc 3 palamós 1

SANTFELIUENC:Toni, Ion, Jaume, Rafa, Alberto, Prior, Maldo (Adrià, 67’), Jaime, Josele, Charly (David, 72’) i Èric Zárate (Marc, 85’).PALAMÓS:Quintanas, Sergio Garcia (Bonaventura, 75’), Lluc Banús, Cano, Botxi, Subi, Gerard Herrera (Nahuel, 46’), Barrera, Marc Vilà Isma Traoré, 55’), Fran Ochoa i Marc Medina.GOLS:1-0 (32’) Alberto. 1-1 (47’) Marc Medina. 2-1 (50’) Josele. 3-2 (93’) Josele.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Charly, Prior i Èric Zárate.

El Palamós va encadenar ahir la tercera derrota i, després de les quatre primeres jornades, manté un pobre balanç de només un punt de dotze possibles. Ahir, el conjunt palamosí va ser superat per un Santfeliuenc que va tenir les idees molt més clares durant tot el partit i va fer mèrits de sobres per endur-se la victòria. L’única nota positiva del club degà va ser que va ser capaç de posar el punt final a la seva sequera golejadora gràcies a una diana de Marc Medina, però les mancances en el joc ofensiu van continuar ben presents.

Domini local constant

El domini en la primera part va ser totalment del Santfeliuenc, que va disposar de diverses ocasions de gol. En el minut 25, els locals van tenir una de les més clares amb un xut de Charly des de 30 metres que va sortir fora per poc. En el 32 ja no van perdonar. Charly va centrar un córner al primer pal, Prior va rematar a la mitja volta i, ja dins l’àrea petita, Alberto va posar el peu per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer l’1-0, que feia justícia al que s’estava veient a la gespa. Abans del descans, Josele va tenir dues ocasions per ampliar la diferència. El Palamós, en canvi, només va tenir una ocasió amb un xut de Fran Ochoa que Toni va desviar a córner, el primer dels palamosins –mostra de les poques accions ofensives que va fer l’equip.

En la segona part, Vicenç Fernández va fer entrar Nahuel que es va convertir en el protagonista de la primera jugada de la segona part, que, a més, va acabar amb gol. L’extrem va fer una jugada individual que va culminar amb una centrada per Medina que va rematar a la xarxa fent l’1-1 i firmant el primer gol del curs del degà.

El cop definitiu

L’empat va ser un oasi, ja que al Palamós li va durar ben poc l’alegria. Només quatre minuts després del gol de Medina el Santfeliuenc va tornar a colpejar en una jugada d’estratègia. Un córner servit en curt va acabar amb una centrada al segon pal que Josele, poderós, va rematar de cap al fons de la xarxa. El Palamós, lluny de reaccionar, va tenir poca creativitat ofensiva i el Santfeliuenc va disposar d’oportunitats per fer el tercer i sentenciar el partit. Només en el 92, Medina (el millor del degà), va vorejar l’empat amb un xut lleugerament desviat. Ja en l’última acció del partit el Santfeliuenc va arrodonir el matx amb el segon gol de Josele per fer el 3-1 definitiu.

Avui no hem defensat gens bé les jugades a pilota aturada. Si no som capaços de fer-ho no ens mereixem puntuar
En el futbol el que marca la diferència és la contundència a les àrees i nosaltres no ho hem estat
Vicenç Fernández
entrenador del palamós

Fran Ochoa és titular i Isma Traoré debuta

Un dels fitxatges més destacats que va fer aquest estiu el Palamós va ser el del migcampista Fran Ochoa, que va arribar procedent del Terrassa immers en un procés de recuperació del trencament al lligament encreuat del genoll esquerre que es va fer a l’inici del curs passat. Després de jugar els últims 33 minuts del partit contra el Santboià, ahir va ser titular per primera vegada i va jugar els noranta minuts. En la segona part va jugar els seus primers minuts per part del club degà Isma Traoré, l’últim fitxatge de l’estiu.