3a divisió FEF

El Palamós no reacciona

3a divisió. El degà perd al camp del líder (3-1) i continua amb només dos punts després de sis jornades

espanyol b 3 palamós 1

ESPANYOL B:Álex Domínguez, Pipa, Pedrosa, Iago, Salto, Pol Lozano, Puado, Álex López (Pelegrín, 65’), Joselu Max, 58’), Bermejo i Doncel (Jordan, 78’).PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Marc Vilà (Epi, 62’), Cornellà, Bonaventura, Nahuel (Isma, 82’), Litus (Medina, 54’), Herrera i Subi.GOLS:1-0 (48’) Bermejo. 2-0 (77’) Doncel. 2-1 (84’) Medina, de penal. 3-1 (90’) Pelegrín.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:als locals Max. Iago i Pipa; i al visitant Subi.T.V.:per doble amonestació al visitant Bonaventura (75’).PÚBLIC:uns 700 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

El Palamós segueix sense reaccionar i continuarà una setmana més com a cuer després de perdre ahir a la ciutat esportiva Dani Jarque per 3-1 enfront l’actual líder del campionat, l’Espanyol B, que va sumar la cinquena victoria consecutiva.

L’equip palamosí va tornar a repetir els encerts i les errades dels altres partits jugats fora de casa. Mostren bona actitud, fan un bon plantejament defensiu, intenten jugar la pilota amb criteri, però es dilueixen com el sucre en el cafè quan arriben a la línia de tres quarts, on no son capaços de generar ocasions. La zona de creació no existeix i el que juga al davant –ahir era Bona, que va acabar expulsat– es desespera veient com no li arriben pilotes en condicions. I així és molt difícil marcar, i molt més encara guanyar.

El Palamós va fer una bona primera part. Molt seriós en defensa i intentant sortir en ràpids contracops. Només van faltar les ocasions de gol. Per destacar alguna cosa, un xut fluix d’Herrera en el minut 17 i una centrada de Sergio García en el 26’ que no va trobar rematador van ser les accions de més perill. L’Espanyol B, tot i dominar, tampoc va generar situacions d’excessiu perill davant de Quinti.

En l’inici de la segona part l’Espanyol B va pressionar de valent i fruit d’això va arribar el gol de Bermejo en rematar des del punt de penal una centrada des de l’esquerra (49’). El filial blanc-i-blau, conscient de la seva superioritat, va començar a crear molt més perill –Joselu va xutar al pal en el 55’–. El domini del filial va continuar i per acabar-ho d’arrodonir, Bonaventura va veure la segona groga (75’) i els palamosins es van quedar amb deu. L’Espanyol B va sentenciar el matx en el 77’ en una rematada de Doncel des de la frontal que es va empassar Quinti. En el 85’, l’àrbitre va assenyalar un polèmic penal que va transformar en gol Medina –el seu segon gol i el segon del Palamós en sis jornades–. En els darrers minuts Quinti es va refer de l’errada anterior i va salvar el tercer en un un contra un amb Puado, però en l’afegit Pelegrín, rematant de cap al primer pal, va establir el definitiu 3-1. Al final, justa derrota d’un Palamós que aquesta setmana pot presentar alguna novetat en forma de fitxatge per reconduir la situació.

Em sento orgullós del treball de l equip, perquè s’ha deixat la pell en tasques defensives; ens ha faltat més calma en la faceta ofensiva
Al davant teníem un equip molt fort que fa el millor joc de la categoria. És un just guanyador
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)