3a divisió FEF

Una qüestió de dinàmica

Nova derrota. El Palamós perd a casa contra l’Ascó (1-3) tot i fer un bon partit. L’encert visitant i dos penals en contra van condemnar els palamosins

palamós 1 ASCÓ 3

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Botxi, Subi, Herrera (Litus, 81’), Cornellà, Barrera, Nahuel, Marc Vilà (Crespo, 64’) i Medina.ASCÓ:Sergio López, Pato, Dani, Socías, Josep Ramon, Héctor Rodríguez, Sergi Moreno (Jani, 81’), Osado (Víctor Bertomeu, 65’), Peke, Héctor García i Masqué (Cheikh, 65’).GOLS:0-1 (31’) Sergi Moreno. 1-1 (55’) Marc Vilà. 1-2 (69’) Bertomeu, de penal. 1-3 (75’) Bertomeu, de penal.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Cano, Barrera, Medina i Subi, i als visitants Josep Ramón i Masqué.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El futbol se sap que és una qüestió de dinàmiques i, ahir, es va fer ben palès sobre el terreny de joc en la derrota dels palamosins a casa contra l’Ascó (1-3).

El Palamós va dominar, va crear ocasions i va jugar amb màxima intensitat durant el primer temps i, en canvi, va marxar al vestidor en el descans amb el marcador advers (0-1). Un regal de Quinti al màxim golejador dels asconencs, el figuerenc Sergi Moreno, que va marcar a pler, va servir a l’equip de Santi Castillejo per obtenir el mínim avantatge, tot i que els de Vicenç Fernández havien estat clarament superiors, desbordant sovint per la banda esquerra amb Nahuel i Barrera i amb una oportunitat immillorable de Marc Vilà que, tot sol a l’àrea petita, no va encertar a marcar davant de Sergio López (18’). La dinàmica positiva de l’Ascó (venia de quatre victòries consecutives) es va veure reflectida també en les decisions de la tripleta arbitral, ja que, en el minut 26, l’àrbitre va perdonar la segona groga a Masqué per una falta sobre Barrera.

El Palamós va fer el més difícil tenint en compte el que li costa marcar. Després de la represa, Marc Vilà es va refer de l’errada de la primera part rematant a la xarxa des de l’interior de l’àrea per firmat l’empat.

El degà va seguir pressionant en el seu intent de capgirar el resultat, però, novament, les dinàmiques del joc li van girar l’esquena. En el 69’, Cano va tocar la pilota amb la mà dins l’àrea en el seu intent de tallar un contraatac de l’Ascó molt perillós i el penal el va transformar en l’1-2 Bertomeu. Quan els palamosins encara no s’havien recuperat del primer cop, en van rebre un altre. Subi va escombrar Cheikh quan intentava rebutjar una pilota. Un altre penal i un altre gol de Bertomeu, que es va mostrar letal des dels onze metres. Amb 1-3 en el marcador, el tram final va tenir poca història, amb un Palamós abatut i desesperat en veure com, tot i el bon partit, el marcador li era clarament desfavorable.

ELS VESTIDORS

Això és futbol i quan els resultats no acompanyen que et destitueixin és una opció. És més fàcil canviar-ne un que 21
La dinàmica de joc que estem tenint és bona, però, per ara, la de resultats és molt i molt dolenta
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)