3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Tres punts, molta tristor

Primer triomf. El Palamós aconsegueix la primera victòria gràcies a una diana al límit del temps reglamentari en un duel marcat per la voluntat del degà de no jugar a Granollers

Granollers 1 Palamós 2

GRANOLLERS:Colchero, Edu Domingo, Fran Fuentes, Cristian Hidalgo (Alejandro, 63’), Héctor (Ricky, 30’), Aimar, Manu Moreno, Samu Obeng, Enric Pi, Joel Brey (Javi Sánchez, 68’) i Eloi.PALAMÓS:Quintanas, Sergio, Cano, Botxi, Barrera (Lluc, 26’), Marc Vilà (Marc Medina, 68’), Bonaventura, Traoré (Litus, 74’), Arroyo, Herrera i Subi.GOLS:1-0 (2’) Obeng. 1-1 (11’) Bonaventura, de penal. 1-2 (90’) Botxi.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Eloi i Domingo; Vilà, Lluc, Sergio i Medina.

El Granollers i el Palamós van disputar un partit marcat pel referèndum i per la voluntat del Palamós de no jugar. De fet, l’abatiment dels jugadors palamosins –que no tenien el seu entrenador– es va palpar en els primers minuts i el Granollers va aconseguir marcar l’1-0 tot just arrencar el duel mitjançant Obeng.

Malgrat l’ensopiment general en el joc, el Palamós va reaccionar ràpid i al minut 11, el porter local Colchero va cometre penal sobre Traoré (11’). El llançament el va assumir Bonaventura i l’atacant va establir l’empat. La grisor es va apoderar de nou del joc en un enfrontament sense cap dominador clar ni ocasions de gol clares a cap de les dues porteries. En el minut 53, el col·legiat no va donar com a vàlid un gol fantasma en una de les poques arribades a porteria del partit.

Estocada final

Quan l’empat ja es firmava, el Palamós va aconseguir sorprendre el Granollers amb una bona jugada per la banda i una passada de la mort a l’àrea que Botxi va aconseguir enviar al fons de la porteria. La diana, en el minut 90, permetia sumar la primera victòria del curs al degà en una jornada complicada.

El Palamós, sense tècnic ni ànims per jugar

El Palamós no va poder comptar amb el seu tècnic, Vicenç Fernández, ja que és mosso d’esquadra i es trobava de servei. Aquest fet, combinat amb l’excepcionalitat de la jornada d’ahir, va provocar que l’expedició palamosina demanés no disputar el matx de Granollers, tot i que van haver d’acabar jugant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)