3a divisió FEF

El Prat, una víctima més del ritme de l’Espanyol i l’Ascó

3a divisió. Dues patinades en el temps afegit és el que ha separat els potablava dels dos millors equips de la categoria. “Estem tranquils, l’equip està jugant molt bé”, diu Dólera

En unes altres circumstàncies, el Prat estaria lluitant per la primera posició i no s’ho hauria de mirar de lluny (a set punts del líder) des del quart lloc. El conjunt potablava s’ha mostrat com un dels equips més potents del curs, complint les expectatives, però ha tingut dos problemes. El primer, compartit amb la resta de perseguidors: que l’Espanyol B s’està comportant com un tirà de la lliga. El segon, més particular: ha deixat escapar punts en el temps afegit contra dos rivals directes, l’Hospitalet i el Reus B.

Amb tres punts més i a la vista de partits directes contra l’Espanyol B i l’Ascó, l’horitzó seria abastable per als potablava, que, tot i així, es mostren prou satisfets del seu inici de lliga. “L’equip està jugant molt bé. Hem guanyat de manera solvent alguns partits i en els que hem perdut o empatat hem jugat igual o millor que en les victòries”, explica l’entrenador, Pedro Dólera. “No guanyes 4-0 el Figueres perquè sí. No estaríem tan lluny del primer classificat si no fos per dos detalls puntuals”, hi afegeix. El Prat va deixar escapar punts en la visita a l’Hospitalet (empatava a zero i va rebre un gol en el minut 93) i a Cambrils contra el Reus B (guanyava 0-1 però el rival va empatar en el minut 93), un fet que l’ha penalitzat en la classificació tot i mantenir-se entre els candidats (quart, 17 punts).

Dólera també admet que l’Espanyol està en un nivell gairebé inabastable per a la resta. “Està en una altra lliga. Els jugadors, l’estructura, el camp... Allà els partits es fan molt llargs perquè ningú s’entrena en un 105x70 de gespa natural”, diu el tècnic, que no perd l’esperança: “Això és molt llarg i durant la temporada pots encadenar una sèrie de derrotes i mai saps com les pots encaixar.” Per això, el tècnic assumeix com un repte la tercera divisió d’aquesta temporada. “Analitzo partits i rivals i no puc estar tranquil mai. Com a tècnic gaudeixo molt perquè s’ha de trobar sempre la manera de guanyar rivals que tenen molt nivell. El Santboià, aquesta setmana, n’és un exemple. Té grans jugadors”, diu l’entrenador del Prat, tot i que admet que hi ha diferències entre els equips de dalt i els de baix: “La profunditat de la plantilla. Si a un equip de baix se li lesionen un o dos homes importants, li costarà. Si se li lesionen a un de dalt, tindrà recanvis de garantia.”

LES FRASES

L’equip està jugant molt bé. Hem guanyat de manera solvent alguns partits i en els que hem perdut o empatat hem jugat igual o millor
Per a l’entrenador, aquesta categoria és molt entretinguda. Cada partit suposa un nou repte
Pedro Dólera
entrenador del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)