Barça B

Una desconnexió fatal

Barça B. El filial blaugrana es dilueix en el primer tram de la segona part i ensopega al camp d’un Cadis incisiu, que va aprofitar a la perfecció les concessions defensives dels de Gerard

cadis 3 barça b 1

CADIS:Cifuentes; Servando (Nico Hidalgo, 78’), Kecojevic, Marcos Mauro, Bijker; Garrido, Álex Fernández; Salvi, Rubén Cruz (Carrillo, 61’; David Barral, 70’), Álvaro García; i Dani Romera.BARÇA B:Ortolà; Palencia, Fali, David Costas, Cucurella; Aleñá, Oriol Busquets (Monchu, 72’), Ruiz de Galarreta; Jose Arnaiz, Choco Lozano (Marc Cardona, 61’) i David Concha (Alfaro, 72’).GOLS:1-0 (49’) Salvi. 2-0 (64’) Carrillo. 3-0 (67’) Carrillo, de penal. 3-1 (71’) Marc Cardona.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos (col·legi castellanolleonès).T.G.:als locals Álex Fernández i Kecojevic; i als visitants Choco Lozano, Fali, Cucurella i Palencia.PÚBLIC:11.319 espectadors.

Les tendències no es van trencar. El Cadis continua imparable i al Barça B li continua costant Déu i ajuda guanyar lluny de casa. No ho fa des de la primera jornada. Ahir, els de Gerard López van ensopegar tot i dominar trams llargs del partit. Això ja és una tònica. Els blaugrana juguen bé, fan un futbol vistós, que s’agraeix, però després els falta mala llet per resoldre a l’àrea rival. Això els contrincants ho aprofiten. El Cadis, un bloc pragmàtic, va saber tenir a ratlla el Barça B en els moments en què dominava i després va aprofitar les concessions defensives del filial, que va desconnectar en el primer tram de la segona part, per sentenciar-lo amb tres gols. La diana de Marc Cardona només va servir per esmenar parcialment el resultat. Dimarts vinent, a casa, el triomf serà necessari per no anar de vacances en una situació encara més compromesa.

El primer temps va discórrer seguint el guió previst. No hi va haver sorpreses. El Cadis va cedir la pilota al Barça B i el filial blaugrana, com fa sempre, va mimar-la. D’entrada, el domini dels de Gerard va ser clar, tot i que els gaditans són un bloc ordenat i pragmàtic i generar ocasions de gol va costar Déu i ajuda. De fet, fins al minut 15 cap dels dos porters no va haver d’intervenir. El primer a fer-ho va ser Cifuentes, que va blocar un xut atrevit d’Aleñá des de la frontal. Aquest ensurt i el control del partit que tenia el Barça B van fer que el Cadis anés a pressionar la sortida de la pilota més a prop de la porteria d’Ortolà, fet que va allunyar els blaugrana de la seva àrea. Als de Gerard els va faltar arribar al darrer terç del camp. L’equip de casa, per la seva banda, ho va buscar amb la velocitat de Salvi i Álvaro a les bandes i de Romera a dalt, però tot i inquietar el porter visitant, tampoc no va generar ocasions clares de perill. Es va arribar al descans amb la llauna per obrir.

Arriba el naufragi

Al Barça B les segones parts se li entravessen. I ahir va quedar palès de nou. Si en el primer temps gairebé no hi va haver oportunitats, el Cadis va sortir a mossegar i es va cruspir sencer el filial blaugrana, massa tou al darrere. Els dos extrems locals, Salvi i Álvaro, van continuar fent anar de bòlit la rereguarda visitant i en una acció en què van intervenir tots dos va arribar l’1-0. Álvaro, precisament, va posar la pilota a Salvi, que davant la falta de tensió del Barça B va acabar batent a plaer Ortolà. Tot seguit, el porter va aturar un penal, però no va poder evitar dos gols més en el 64 i en el 67. Primer, Carrillo va tornar a aprofitar una defensa tova i una bona assistència de Dani Romera per superar el porter blaugrana i, després, va transformar un penal comès per Fali. El Barça B s’havia dissolt i feia la sensació que podria caure una golejada. Els de Gerard, però, van treure un punt d’orgull i no només van evitar-la, sinó que van acabar fent el 3-1 en una bona acció entre Ruiz de Galarreta i Marc Cardona.

En la primera part hem estat bé, però en la segona hem encaixat el gol molt aviat
Adrià Ortolà
porter del barça b

El resultat és just. La primera part ha estat igualada, però en la segona han arribat les errades defensives i els penals, que ho són
La reacció amb el 3-0 ha estat bona. Ara hem de mirar de recuperar-nos ràpid, que dimarts juguem