3a divisió FEF

Pitu Batlle, presentat

3a divisió. “Debuto a tercera amb un gran partit contra el Figueres i espero que sigui per la porta gran i amb victòria, que és el que necessitem”, va explicar el nou entrenador del Palamós

El Palamós va presentar ahir el nou entrenador del primer equip, Pitu Batlle, que es va mostrar molt il·lusionat amb la nova aventura. “Debuto a tercera amb un gran partit contra el Figueres i espero que sigui per la porta gran i amb victòria, que és el que necessitem. La diferència entre entrenar un juvenil i un sènior tampoc és gaire gran, ja que es tracta de conjuntar un grup i escollir bé, i jo anteriorment havia entrenat durant nou anys equips sèniors”, va explicar Batlle, que també va fer referència a la planificació de la plantilla amb vista a la segona meitat del campionat: “Estic content amb els nous fitxatges [Uri Vila, Mario Cardete i Mamau], però l’objectiu és reforçar-nos encara més i mirar de no esgotar el termini per fitxar.” Joan Marc Colomeda (tècnic ajudant) i Diego Fabián Alfonso (preparador físic) continuaran al costat de Batlle, mentre que Joan Bayona (entrenador de porters) i Lluís Novillo (fisioterapeuta) també seguiran.

El relleu de Batlle en el juvenil del Palamós serà Miquel Àngel Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)