Girona

El protagonista

Olunga Ogada

El dia d’Olunga Ogada

Michael Olunga Ogada es va convertir en el gran protagonista del partit que van disputar a l’estadi de Montilivi el Girona i Las Palmas. Els de Pablo Machín van aconseguir una golejada d’escàndol contra un equip insular trencat i sense rumb i el davanter kenyà es va erigir en l’estilet letal de l’atac gironí amb un hat-trick que va deixar bocabadats els poc més de 10.000 espectadors presents al camp. Olunga va entrar en l’inici de la segona part al terreny de joc en substitució de l’uruguaià Stuani, que amb un fort cop al cap va veure’s obligat a marxar cap a l’hospital. Amb Kayode a Nigèria per uns suposats problemes burocràtics i Marlos Moreno fora de la llista de divuit jugadors amb un peu i mig al Flamengo, Machín va optar per donar entrada al seu únic davanter de la banqueta. Olunga va respondre a meravella a l’oportunitat que li va brindar el tècnic i des del primer minut va lluitar incansablement pressionant sense parar els defensors rivals i ajudant l’equip en les tasques més fosques. “Agraeixo a l’entrenador l’oportunitat que m’ha donat de jugar. A l’afició pel seu suport i a tots els meus companys que m’han animat i ajudat a fer els tres gols”, comentava l’atacant cedit fins a final de curs pel Guizhou Hengfeng Zhicheng de la Superlliga xinesa.

Olunga havia disputat fins ahir 93 minuts en la lliga repartits en quatre partits. Sense encert ni sort amb la pilota als peus, fins i tot havia aixecat alguna rialla o burla per la poca destresa mostrada, però ahir va ser el dia de Michael Olunga Ogada, que es va presentar en societat fent tres dianes en 33 minuts en la que diuen que és la millor lliga del planeta. “Quan fas un bon partit no vols que s’acabi i sempre en vols més. Estic content ja que he tingut bones sensacions i una bona actuació. Stuani no ha pogut continuar i com a professional havia d’estar preparat. He entrat i he intentat oferir el meu millor nivell marcant gols”, va explicar el protagonista del matx a la zona mixta de Montilivi.

Olunga, que va recordar que al seu país ja va fer algun triplet de gols en alguna ocasió va aportar frescor al Girona en la pressió i encert en la rematada. La primera diana va ser aprofitant una centrada de Mojica, la segona amb oportunisme després de l’errada de Lizoain i la tercera després d’un refús a rematada de Douglas Luiz. “És el millor dia de la meva carrera. Marcar tres gols en la lliga de primera és una cosa que tot jugador somia. Estic molt content”, concloïa.

33
minuts
va necessitar Olunga per fer el ‘hat-trick’
7
xuts
a porteria ha fet en la lliga Olunga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)