futbol

3a divisió

Un punt ben treballat

3a divisió. El Palamós fa un partit seriós al camp del Santboià, s’avança en el marcador i acaba sumant un punt que suposa el primer amb Pitu Batlle a la banqueta palamosina

Santboià 1 Palamós 1

SANTBOIÀ:Rafa Leva (Eloi, 46’), Rubi, Mario, Gerard Rovira, Guillem Castell, Carlos Martínez, Romano (Neeskens, 54’), Gabi (Juanlu, 59’), Pedro, Collado i Oriol Molins.PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Cano, Botxi, Oriol Vila, Subi, Gelmà (Isma, 82’), Nahuel (Caballero, 69’), Litus (Eppy, 46’), Mamau i Marc Medina.GOLS:0-1 (54’) Nahuel. 1-1 (71’) Neeskens.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Castell i Jonatan del Santboià, i Marc Medina, Cano, Botxi, Mamau i Isma.

El Palamós va sumar al Joan Baptista Milà contra el Santboià el primer punt del 2018 i també de la segona volta després d’empatar a un gol. El degà del futbol català segueix mostrant una bona imatge amb Pitu Batlle a la banqueta, sobretot pel que fa a pressió, lluita i treball dels jugadors palamosins.

En la primera part el Palamós va mostrar molt respecte a un rival que feia vuit partits que no encaixava un gol jugant com a local. Els de Pitu Batlle van tenir poques ocasions en el primer temps. La més destacada va ser del Santboià, quan Pedro va fallar un penal en el minut 13. Per part palamosina, l’home més avançat de l’equip, Marc Medina, va disposar d’una bona oportunitat amb una rematada que va sortir fregant el travesser (38’).

Inici prometedor

En la segona meitat el Palamós va obrir el marcador amb un gol de Nahuel (53’), després d’una gran assistència de Medina, que juntament amb el porter Quinti i el central Cano van ser dels més destacats del partit. Després del gol, el Santboià va prémer l’accelerador i va aconseguir empatar amb una diana de Neeskens, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc. Amb l’empat a un, el Palamós va donar entrada a homes de refresc per millorar en la part ofensiva, com el debutant Sergi Caballero o Isma Traore. Botxi i Medina van disposar d’ocasions per marcar però el marcador ja no es va moure.

El Palamós suma setze punts i continua 17è en la classificació. El proper partit serà el cap de setmana vinent, al municipal Palamós-Costa Brava contra el Santfeliuenc.

El partit ha anat tal com esperàvem: molt dur, molt intens i amb poques ocasions de gol. S’ha de considerar un bon punt fora de casa
Ens hem avançat i hem fet el més difícil però és una llàstima que ens hagin empatat tan ràpid