A onze minuts de la proesa

3a divisió. El Palamós empata contra l’Espanyol B després d’avançar-se molt aviat amb un gol de Kike Sánchez i aspirar fins al 79’ a la possibilitat de ser el primer equip que els derrota

palamós 1 espanyol b 1

PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Cano, Botxi, Subi, Mamau, Marc Gelmà, Caballero, Kike Sánchez (Marc Medina, 13’), Nahuel (Lluc Banús, 70’) i Henry (Isma Traoré, 85’).ESPANYOL B:Domínguez, Montolio, Royo, Indias, López, Lozano (Muñoz, 65’), Gómez, Álex López, Chávez (El Ouriachi, 85’), Puado (Marcet, 74’) i Doncel.GOLS:1-0 (3’) Kike Sánchez. 1-1 (79’) Chávez.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Botxi, Quinti, Caballero, Sergio García, Nahuel, Marc Gelmà i Marc Medina; i al visitant Marcet.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal de Palamós-Costa Brava.

Meritori empat a un del Palamós contra el líder de la categoria, un Espanyol B que va tenir el control i la possessió de la pilota en molts minuts del partit, però que va patir de valent per igualar el matiner gol del degà. Els blanc-i-blaus no van poder aconseguir la igualada fins a onze minuts del final i, fins i tot, van veure com el Palamós va tenir a prop el 2-1 en una acció de Caballero.

Els palamosins, que van fer un autèntic partidàs, es van avançar en el marcador amb el gol de Kike Sánchez quan només s’havien disputat tres minuts. Nahuel va fer una perfecta assistència a Kike que no va fallar davant Domínguez. L’alegria va durar poc a l’escalenc, que deu minuts després va haver de ser substituït amb problemes físics per Marc Medina. Amb el marcador a favor el Palamós va fer una exhibició de lluita i coratge, davant un rival que controlava la pilota però que es veia incapaç de generar ocasions. De fet, en la primera part Quinti només va haver de resoldre les oportunitats de Doncel (37’) i Gómez (37’).

L’Espanyol B va intensificar el domini en el segon temps. Puado (50’), Royo (68’) i Chavez (69’) van estar a punt de marcar contra un Palamós que, amb dues línies molt juntes, es defensava amb ordre i veia molt a prop la proesa de derrotar el líder per primer cop aquesta temporada. Fins i tot, els palamosins van estar a punt de fer el segon en un llançament de falta de Marc Gelmà (58’) que va refusar el travesser.

Tot semblava molt bonic, però el somni és va acabar esvaint en el 79’. Una centrada des de l’esquerra, en una de les moltes jugades per banda que intentava l’Espanyol B, la va rematar a l’interior de l’àrea petita Chávez, que va aconseguir l’empat. El Palamós no va llançar la tovallola i va anar a buscar la victòria situant Isma Traoré en punta. Els de Pitu Batlle, van disposar d’una molt bona ocasió de Caballero (86’) per desfer l’empat, però la centrada xut va acabar a les mans de Domínguez.

Amb aquest punt, el quart empat consecutiu –en total ja fa nou jornades que els del Baix Empordà no guanyen–, el Palamós en suma 19 i és troba dos punts per sobre de la zona de descens, després de la derrota del Granollers al camp del Sant Andreu.

Som conscients que hem donat una molt bona imatge però continuem sumant d’un en un i en necessitem tres
Pitu Batlle
entrenador del palamós
La lesió de Kike ens ha trastocat els plans, perquè podíem fer més mal a la contra en la primera part. Ja amb l’empat hem tingut ocasions