3a divisió FEF

futbol

3a divisió

La tranquil·litat de sumar

3a divisió. El Cerdanyola ha aconseguit allunyar-se del descens amb set punts dels darrers nou. “Es tracta de seguir amb aquesta dinàmica”, diu Dani Martí, autor dels tres últims gols a casa

Tretze punts de distància respecte al descens donen aire i tranquil·litat a qualsevol. La feina encara no està feta, ni de bon tros, però les sensacions són bones veient el bon estat de forma de l’equip. El Cerdanyola encadena tres jornades sense perdre –7 punts dels últims 9 possibles– i contra el Santfeliuenc, un dels altres equips que s’han allunyat de la part baixa gràcies a una ratxa espectacular, té una bona oportunitat de confirmar la dinàmica ascendent.

“Ens hem distanciat dels equips de la part baixa i això és positiu. Ara es tracta de seguir amb aquesta dinàmica per anar sumant punts i no haver de patir al final”, diu Dani Martí, que diumenge es va erigir en el principal protagonista de l’equip amb un doblet contra el Santboià. Seva va ser la diana també en la penúltima victòria a casa, aquesta vegada per la mínima contra el Reus B: “Sempre que l’equip guanya i un fa gols, la satisfacció és més gran. El més important és guanyar, però si és gràcies a un gol teu, molt millor.”

Un inici complicat

Ara tot semblen flors i violes, però la situació no té res a veure amb la de l’inici del curs, en què l’equip, després d’un estiu en què va perdre alguns jugadors importants, sobretot en la parcel·la ofensiva, no va començar amb bon peu, amb només un punt en les primeres quatre jornades –i dues golejades per 5-0 i 0-3 incloses–. “No vam començar gaire bé, vam rebre molts gols i ens va costar entrar en dinàmica positiva, però a la segona volta estem molt millor i si seguim així farem un molt bon any”, diu Martí, conscient que l’equip no es pot aturar aquí: “De moment cal sumar els punts necessaris per aconseguir la salvació matemàtica. Quan ho aconseguim, a veure fins on podem arribar. Tant individualment com col·lectivament, a tothom li interessa acabar bé la temporada.” Mentre el mataroní continuï aportant a les dues àrees –el Cerdanyola ha encaixat només un gol en els tres darrers partits i els seus últims gols han donat sis punts a l’equip–, tot serà molt més senzill.

LES FRASES

No vam començar gaire bé, però a la segona volta estem molt millor i si seguim amb aquesta dinàmica farem un molt bon any
Ens hem distanciat de la part baixa; ara hem de sumar els punts necessaris per a la salvació
Dani Martí
jugador del cerdanyola

Un màxim golejador atípic

Per a Dani Martí no és estrany marcar gols –el seu sostre a tercera són els nou gols que va marcar amb el Sant Andreu el curs 2007/2008–, però per a un jugador de perfil defensiu no és el més habitual ser el màxim golejador del seu equip (4), empatat amb Aliaga, en aquest moment de la temporada. Però sense una referència ofensiva consolidada després de la marxa a l’estiu d’Elhadji, l’equip ha hagut de pal·liar la falta d’un golejador pur d’altres maneres. I això que el veterà futbolista de Mataró ha destacat enguany per la utilitat que li ha donat Toni Carrillo en diferents posicions: des del doble pivot fins a l’eix de la defensa i el lateral dret. “Em sento més còmode de central o de mig centre, però el més important és jugar. Si l’equip ho necessita intentaré fer-ho tan bé com sàpiga allà on faci falta”, explica Martí, que amb les seves darreres actuacions ha estat clau per al seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)