El Cerdanyola va cap amunt

Quatre sense perdre. Els de Toni Carrillo acumulen tres victòries i un empat després de remuntar i mostrar-se superiors a un Santfeliuenc que també es trobava en un bon moment

SANTFELIUENC 1 CERDANYOLA 2

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Murillo, Alberto (Cuadras, 83’), Juanjo Prior, Olmo (Adri Recort, 46’), Jaime Fuentes, Eric Zárate, Josele i Romo (Sergi Serés, 65’).CERDANYOLA:Del Río, Torres, Alberto, Javi González, Dani Martí, Rubén, Pitu (Roger, 71’), Pau López, Joel (Coke, 83’), Jonatan Toledo i Albert López.GOLS:1-0 (23’) Eric Zárate. 1-1 (31’) Dani Martí. 1-2 (34’) Jonatan ToledoÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Alberto, Juanjo Prior i Nacho Ruiz; i als visitants Albert López, Jonatan Toledo i Rubén.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Santfeliuenc va veure trencada l’esplèndida ratxa de resultats contra un Cerdanyola que va saber capgirar el resultat i guanyar el matx amb justícia. Dues urpades en tres minuts, una de Dani Martí i l’altra de Jonatan Toledo, van deixar sense capacitat de resposta els locals.

La il·lusió del Santfeliuenc era més viva que mai. I més quan en el minut 23, una cavalcada de Nacho Ruiz per banda dreta la va culminar el golejador Eric Zárate, que va empènyer la pilota a la xarxa. Tanmateix el Cerdanyola es va saber refer i portar el partit on més li va convenir. En el 31’, Dani Martí en un servei de cantonada va guanyar la posició i amb un cop de cap sec i potent va enviar la pilota a dins. I tres minuts més tard, els vallesans van completar la feina amb una passada d’Albert López a la frontal de l’àrea que va segellar Jonatan Toledo amb una gran rematada.

Amb tot a favor, en la represa els de Toni Carrillo es van trobar còmodes amb un conjunt local que va buscar sense encert la igualada. De fet, les millors ocasions van ser visitants i, tot i que el marcador no es va moure, el Cerdanyola va sumar la quarta jornada consecutiva sumant.