2a divisió FEF

Que la lliga s’acabi així

Fora de perill. El Peralada (11è), el Llagostera (14è) i l’Olot (15è) es troben, per primera vegada, fora del descens directe i de la plaça de promoció de permanència quan falten tres jornades

Els representants gironins es troben en una situació complicada, sobretot el Llagostera i l’Olot, però fora de la zona de perill que obliga els equips a jugar una promoció de permanència contra un altre dels setzens classificats dels altres tres grups de la categoria o del descens directe, les principals posicions que volen evitar de totes les maneres. De fet, quan falten només tres jornades per a la fi de la lliga, és la primera vegada que els tres equips de la demarcació estan entre les primeres quinze posicions que permetrien al final de la jornada 38 assegurar un lloc en el grup tercer de cara al curs vinent.

El Peralada ja té la permanència al sac després de la brillant victòria al camp del Cornellà (0-2), el quart en la taula. Només una carambola improbable enviaria els xampanyers a tercera, i és que els jugadors dirigits per Chicho Pèlach continuen mostrant una solidesa insospitada i acumulen en l’actualitat 743 minuts sense encaixar un sol gol –el rècord d’aquesta campanya.

A l’Olot, encara li queda remar de valent per eludir el temut descens. Els de la Garrotxa afronten dos duels decisius a casa contra el València Mestalla (10è) i l’Elx (3r) que haurien de guanyar per no veure’s obligats a puntuar al camp del Lleida Esportiu (5è). Els sis punts al municipal permetrien segellar la permanència gairebé amb tota seguretat –s’enfilarien fins als 45 punts–, un objectiu molt treballat pels olotins, que han traçat una gran trajectòria amb Raúl Garrido a la banqueta i en l’actualitat encadenen catorze jornades fora de la zona de perill, una condició que intentaran mantenir fins al final de la competició.

VIRTUAL

El Peralada ja té la permanència al sac i només una carambola el faria baixar a 3a

A REMAR

L’Olot té dos dels tres partits a casa i hauria de sumar els sis punts com a local per no patir

El Llagostera respira després de vuit jornades

El conjunt dirigit per Òscar Álvarez va ser el més beneficiat de la darrera jornada del campionat. El Llagostera va sortir victoriós del duel directe contra l’Atlètic Balears, el rival que tenia just per sobre, i gràcies al gol de Leo Ramírez després del refús del penal que el mateix canari havia executat va sumar tres punts que l’alcen fins als 40, directe de la dissetena a la catorzena posició, fora de la zona de perill. La seva victòria contra l’Atlètic Balears juntament amb les derrotes de l’Atlètic Saguntí al camp de l’Ontinyent (1-0) i de l’Olot al camp del Mallorca (3-1) permeten respirar als blaugrana, que feia vuit jornades que es trobaven o en descens o en plaça de promoció de permanència –hi van caure en la jornada 27. Els llagosterencs no es poden aturar aquí, i és que dissabte visiten el camp de l’Atlètic Saguntí (en promoció de permanència), després reben l’Ontinyent i visiten l’Hèrcules, aquests dos encara amb possibilitats de classificar-se per a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)