2a divisió A

Futbol

segona divisió b

L'Hospitalet i el Lleida, protagonistes l'últim dia

2a divisió B. Els sis fitxatges entre els dos equips marquen les darreres hores del mercat, en què el Llagostera (3), el Prat (2), el Cornellà (1) i el Sabadell (1) també es mouen

L'últim dia de mercat d'estiu de la segona B va donar molt de si pel que fa als equips catalans. Fins a 13 moviments entre els fitxatges de l'Hospitalet (3), el Lleida (3), el Llagostera (3), el Prat (2), el Cornellà (1) i el Sabadell (1) en les darreres 24 hores abans de tancar.

Els dos equips més animats van ser l'Hospitalet i el Lleida. Els riberencs van confirmar l'arribada de tres incorporacions. Ismael García tindrà a la seva disposició el migcampista Carlos López, que arriba després de jugar al filial del Castelló; el migcampista Abou Simpara, cedit de l'Atlético de Madrid i que ha passat tota la pretemporada amb els riberencs, i el mitjapunta vallesà Walter González, que arriba després d'un any en la lliga grega. Aquest últim, però, té una clàusula de sortida segons la qual si el vol algun equip europeu que disputi competició continental pot rescindir el contracte.

El Lleida, tres més

El conjunt de la Terra Ferma ha estat un dels equips més tardans a l'hora de reforçar-se, entre altres coses per les marxes forçades de Cobo, Zárate i Cortell. Així que ahir va incorporar tres homes més: un porter, Francisco Javier Mateo, procedent del Linense; un extrem, Cristian Fernández, del Recreativo, i un davanter sub-23, Adrián Saballs, que arriba del Rayo. Els blaus encara no donen per tancada la plantilla; poden incorporar algun agent lliure.

El Llagostera també va tancar tres fitxatges: va confirmar la cessió de Vivi (Girona) i les incorporacions de Shafa (Rayo) i de l'atacant santcugatenc Pol Calvet (Deportivo). El Prat també es va reforçar i ho va fer amb dos jugadors més: el migcampista Barnils, que l'any passat va jugar al Sevilla B però era propietat del Llagostera, i l'interior César Rodríguez (Collado Villalba). D'altra banda, el Cornellà es va assegurar la continuïtat de Marc Caballé, que va jugar el curs passat amb els verds però era propietat de l'Espanyol, i els arlequinats van incorporar Ayrton, un davanter cedit del Màlaga però que tindrà fitxa del filial.

BADALONA
ALTES
Oliva
l'Hospitalet Avellano
la Roda Sandro
Sabadell Bruno Vinicius
Sabadell Moyano
Reus
BARÇA B
BAIXES
Cámara
Girona (cedit)
CORNELLÀ
ALTES
Ripoll
Espanyol B Caballé*
Espanyol
BAIXES
Alfons Serra
GAVÀ
ALTES
Jordi César
Ontinyent
BAIXES
John Neeskens
L'HOSPITALET
ALTES
Lucas Porcar
lliure
Pep Vidal
Mallorca (cedit) Walter Fernández*
Panthrakikos Carlos López*
Castelló Abou*
Atl. Madrid (cedit)
LLAGOSTERA
ALTES
Manel Martínez
Girona (cedit) Vivancos
Girona (cedit) Jorge Shafa*
Rayo Pol Calvet*
Deportivo
BAIXES
Barnils*
Prat
LLEIDA ESPORTIU
ALTES
Guillem Martí
Compostel·la Xavi Quintillà
Barça (cedit) Cristian Fernández*
Recreativo Mateo*
Linense Saballs*
Rayo B
BAIXES
Cobo
Deportivo (cedit)
SABADELL
ALTES
Clausí
Mallorca B Ayrton*
Màlaga
BAIXES
Sandro
Badalona
PRAT
ALTES
Barnils*
Llagostera César Rodríguez*
C. Vilalba
BAIXES
Martí Just*
Igualada (*) Moviments d'ahir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)