2a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Una victòria per afermar sensacions

Triomf a casa. L'Hospi va imposar-se al filial del Llevant amb un gol de Salinas en el segon temps i se situa a la part alta de la classificació

L'Hospitalet va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada a casa i va allargar la dinàmica positiva de les primeres dues jornades. El primer gol del curs de Salinas va ser suficient perquè el quadre entrenat per Ismael García aconseguís els tres punts en un partit que no va ser gaire brillant però en què el major ofici local va acabar dictant sentència. L'Hospi, amb tot, se situa a la zona noble de la classificació. En el primer temps va regnar la igualtat, però va ser el conjunt riberenc, que va anar de menys cap a més, qui va acaparar les millors ocasions de perill. A la primera mitja hora de joc, Benji va avisar el filial granota amb una rematada creuada de cap que va marxar fora per ben poc. Dos minuts després, en el 33', el mateix jugador va obligar Koke a lluir-se amb una altra rematada de cap. Per la part visitant, qui ho va intentar va ser Son, però el seu xut va marxar per sobre del travesser, de manera que es va arribar al descans amb el 0-0 en el marcador. En el segon temps, la tendència del primer temps es va mantenir, i després d'un intent de xilena de Rubio, l'Hospitalet va obrir la llauna quan Salinas va connectar amb el cap perfectament una centrada precisa d'Hostench. Amb l'1-0, semblava que l'Atlètic Llevant era qui duria el pes ofensiu del partit, però no va ser així. Els de casa van buscar amb empenta el segon gol, i tot i tenir-lo a tocar amb una bona rematada de Rubio que va salvar Koke, el marcador ja no es va moure, de manera que els del Barcelonès van assegurar tres punts que confirmen les bones sensacions de l'equip.

L'HOSPITALET1 LLEVANT B0

L'HOSPITALET: Víctor, Luismi (Dani Fernández, 61'), Jordi, Selvas, Juste, Zamora, Higón, Benji, Salinas, Teo Tirado (Walter, 58') i Rubio (Lucas Porcar, 86'). ATLÈTIC LLEVANT: Koke, Shaq, Gabri Izquier, Kaiser, Javier Ramírez, Ribelles, Son (Allyson, 75'), Fran Manzanara, Juan Delgado, Aturo (Joel, 75') i Manu Viana (Traver, 63'). GOLS: 1-0 (58') Salinas. ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: Als locals Salinas, Benji i Lucas Porcar. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

ELS VESTIDORS

Estic molt content pel nivell defensiu de l'equip. Tothom contribueix a aquesta bona dinàmica
Ismael Garcia
entrenador de l'hospitalet
Totes les situacions poc habituals d'aquest estiu ens posen dificultats en l'inici de curs
Carlos Granero
ENTRENADOR DEL LLEVANT B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)