Futbol

Segona divisió B

Doble reacció en el tram final

2a Divisió B. L'Hospitalet capgira el resultat (81' i 85') però l'Espanyol s'endú els punts gràcies a dues dianes finals (88' i 90')

L'Espanyol B i l'Hospitalet van protagonitzar un final elèctric, amb intercanvis de cops i de gols constants, fins que la balança es va decantar per als locals. Els deu minuts finals van imposar la lògica dels primers 80 minuts de partit, ja que el xoc va ser el que s'esperaven els dos tècnics: els blanc-i-blaus protagonistes amb la pilota i els riberencs esperant al darrere per etzibar el cop en el moment oportú. El filial periquito va tenir més arribada i més oportunitats, sobretot en un primer temps en què els locals haurien pogut marxar als vestidors amb certa renda en el marcador. L'Espanyol va gaudir de diverses oportunitats però gens d'encert, sobretot en dues ocasions de Gual (9' i 25'). L'Hospitalet, en canvi, esperava endreçat al darrere l'error del rival, i va estavellar una pilota al travesser (35') en una ocasió d'Higón, poc abans que Rubio fes lluir el porter local Andrés Prieto, vora el descans. En l'inici del segon temps, el colombià Pibe va avançar l'Espanyol en un majestuós servei de falta. L'avantatge periquito va atabalar els locals i el partit es va accelerar fins a l'entrada del davanter Salinas, quan es van concretar les ocasions. El davanter va signar un doblet –en una acció d'insistència, 81'; i en un xut creuat, 85'– per capgirar el resultat, però l'Hospi tampoc no va saber asserenar el matx en el tram final. Així, l'Espanyol, en cinc minuts, va tornar a girar el partit per mitjà de Cristo, a assistència del retornat Marc Navarro, i de Marc Gual quan el partit entrava en el temps afegit.

ESPANYOL B 3 L'HOSPITALET 2

ESPANYOL B: Andrés, Carles Sòria, Nacho (Marc Navarro, 80'), Glauder, Lluís, Manchón, Melendo, Rufo, Pibe (Cristo, 76'), Pipa (Álex López, 70') i Marc Gual. L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Savall, Carlos López, Benji (Walter, 57'), Teo Tirado (Salinas, 68'), Higón, Lucas Porcar (Juste, 75') i Rubio. GOLS: 1-0 (55') Pibe. 1-1 (81') Salinas. 1-2 (85') Salinas. 2-2 (88') Cristo. 3-2 (90') Marc Gual. ÀRBITRE: Mena Gimeno. T.G.: als visitants Rubio i Carlos López. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

LES REACCIONS

L'equip ha llegit bé el partit, hem tingut ansietat però hem sabut reaccionar a temps