2a divisió FEF

Urgències al Segrià

2a divisió B. El Lleida, que no ha guanyat i contra l'Ebro va deixar escapar el triomf al final, buscarà esvair dubtes contra l'Hospi, ja al Camp d'Esports

El primer mes de competició ha deixat molts més dubtes que no pas certeses al Lleida. Després de quedar-se a les portes de l'ascens a segona A la temporada passada, el club va refer el projecte de cap i de nou i ha començat en punt mort. Els de Gustavo Siviero, amb dos partits menys que la resta per la mala gestió del canvi de gespa del Camp d'Esports, no han guanyat, tenen només 2 punts i ocupen la divuitena posició. Les alarmes ja s'han activat, sobretot després de veure com l'equip tirava per la borda un bon partit contra l'Ebro, en què els aragonesos van capgirar en els últims instants un 0-1 en contra i van acabar imposant-se. Avui, però, el Lleida té una nova oportunitat a casa, en la inauguració de la nova gespa del Camp d'Esports. Els de Siviero reben la visita d'un Hospi que també va veure com s'escapaven els punts a última hora. El tècnic blau, que diumenge va dir que els seus semblaven “un equip recent ascendit” després de totes les concessions que van fer, té una consigna clara: “Hem de tenir un nivell de competitivitat que faci que al rival li costi generar-nos.” Per aquest partit, l'argentí perd Òscar Rubio, que es va lesionar a Saragossa. L'Hospi, per la seva banda, arriba a la cita després de perdre la condició d'invicte contra l'Espanyol B. Els riberencs, molt sòlids fins dissabte, miraran de recuperar la bona línia.

LLEIDA - L'HOSPI

LLEIDA ESPORTIU: Campos; Mia Guasch, Max Llovera, Turu Flores, Quintillà; Valiente, Cristian Gómez; Cristian Fernández, Fran Moreno, Doncel; i Guillem Martí. Baixes: Òscar Rubio, Toño Vázquez i Arnau (lesionats). L'HOSPITALET: Víctor; Dani Fernández, Selvas, Sergio Juste, Hostench; Benji, Zamora; Higón, Teo Tirado, Rubio; i Salinas. Baixes: Luismi (lesionat). CAMP I HORA: Camp d'Esports (20.30 h). Aquest partit correspon a la jornada 3. ÀRBITRE: González González.

LES FRASES

Diumenge em vaig enfadar perquè concessions nostres van posar el rival en el partit. Això ho hem d'evitar
Gustavo Siviero
entrenador del lleida
No sé amb quin Lleida ens trobarem, ja que ha canviat de sistema. A ells també els condiciona el partit extra
Ismael García
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)