2a divisió A

Futbol

Segona divisió B

“Tots ens volem reivindicar i això ens està donant bons resultats”

2a divisió B. El lateral Jordi Hostench analitza la bona arrencada que ha fet l'Hospitalet tot i ser un projecte molt renovat i creu que la clau és “que tothom s'identifica amb la idea de créixer”

Entre les sorpreses agradables que hi ha hagut en l'inici de lliga a segona B hi ha l'Hospitalet. El club riberenc va posar-se tard a treballar i ho va fer amb un missatge clar. “Toca fer un projecte de mínims”, deia el president, Santi Ballesté, just després de guanyar les eleccions. Tot i això, l'equip ha aconseguit 11 punts i és força més a prop de la zona privilegiada que no pas del perill. “La veritat és que era difícil de pensar que començaríem d'aquesta manera tenint en compte que la plantilla no es va tancar fins al final i que semblava que seria un projecte molt humil”, explica el lateral Jordi Hostench, que té clar que “al final s'ha fet un bloc amb gent bona i que està responent”. El defensa garrotxí, de fet, analitza el perquè del bon moment que viu l'Hospitalet i, més enllà de la qualitat global de l'equip, creu que hi ha un factor clar: les ganes. “Si fa o no fa tots compartim el tret comú que, per una cosa o per una altra, no teníem continuïtat i som ambiciosos. Jo, per exemple, vaig firmar perquè em van garantir minuts després d'un any sense gaire protagonisme al Múrcia”, reflexiona l'olotí, satisfet de com li van les coses: “En aquest aspecte estic molt content, perquè de moment el mister està comptant molt amb mi.”

El tècnic, Ismael García, és el reflex de les ganes que hi ha al vestidor. Té només 28 anys però les idees molt clares. “Ell ens va dir que entrenar l'Hospi era una grandíssima oportunitat i ens transmet moltíssima ambició. A més a més, s'estudia molt bé els rivals i, fruit d'aquesta anàlisi, hem aconseguit bons resultats”, diu Hostench, que tot i la fam i les ganes de créixer que hi ha en una plantilla renovada de cap i de nou –l'únic habitual en l'onze que l'any passat era a l'equip és el porter Víctor Ibáñez–, és prudent: “Som realistes i l'objectiu no canvia respecte al que hi havia a l'agost. Volem salvar la categoria. Després, depenent de com vagin les coses, ja veurem si podem aspirar a alguna cosa més.”

LES FRASES

L'inici té mèrit perquè l'equip es va configurar tard, però al final s'ha fet un bloc de qualitat i les coses estan rutllant molt bé
Som realistes i sabem a què hem d'aspirar. De moment, a mantenir la categoria
Jordi Hostench
lateral de l'hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)