2a divisió FEF

L'Hospi s'encalla a Sagunt

Desfeta. El conjunt riberenc rep un correctiu encarrilat en el primer temps per culpa de dues errades defensives. Els tres canvis del tècnic Ismael Garcia en el descans no acaben funcionant

L'Hospitalet va encaixar una justa derrota –la tercera consecutiva a fora– que el fa baixar del grup dels millors en què s'havia instal·lat. L'Atlètic Saguntí va aconseguir la primera victòria com a local de la temporada gràcies a un primer temps en què es va beneficiar de dues errades defensives visitants per avançar-se. L'Hospitalet va desaprofitar dues ocasions clares en els instants inicials del partit. Després va cedir la iniciativa al rival però va fer massa concessions al darrere: Pablo Vidal (28') va marcar després d'un refús del porter Víctor Ibáñez; i Carlos Esteve (39') va rematar al fons de la porteria una centrada de Gámez, un autèntic corcó per la banda dreta. Després del descans, Ismael Garcia va introduir els tres canvis de cop però la dinàmica no va canviar i Néstor va sentenciar el matx en un contraatac. Ja en el tram final, Rubio va convertir un penal provocat per ell mateix i va retallar distàncies, però ja en el temps afegit Javi Boix va convertir una altra acció d'atac del conjunt valencià.

AT. SAGUNTÍ 4 L'HOSPITALET 1

ATLÈTIC SAGUNTÍ: Adri, Gámez, Ortega, Trilles, Óscar López, Gimeno, David Fas (Javi Boix, 72'), Pablo Vidal (Salinas, 80'), Carlos Esteve (Isaac, 84'), Lois i Néstor. L'HOSPITALET: Víctor, Juste, Hostench (Teo, 46'), Savall, Selvas (Abu, 46'), Zamora, Walter, Carlos López, Salinas (Tabala, 46'), Porcar i Rubio. GOLS: 1-0 (28') Pablo Vidal. 2-0 (39') Carlos Esteve. 3-0 (60') Néstor. 3-1 (83') Rubio, de penal. 4-1 (91') Javi Boix. ÀRBITRE: Varón Aceitón. T.G.: el local Ortega i els visitants Selvas (41'), Porcar (44'). T.V.: Jordi Gibert, segon entrenador de l'Hospi (88').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)