Tarda d'eufòria sota la pluja

Invictes. La Jonquera s'adapta millor a l'aiguat que va caure a Granollers, s'imposa amb un gol de Joan Pujol i se situa en zona d'ascens

La Jonquera continua exhibint grans sensacions i ahir va tornar de la seva visita al complicat camp del Granollers amb tres punts al sarró i mantenint un registre per treure's el barret: encadena ja 522 minuts sense encaixar cap gol. Els d'Àxel Vizuete, que se situen quarts, es van adaptar millor al bassal en què es va convertir el camp del carrer Girona i en van fer prou amb un gol de Joan Pujol en el tram final del partit per amarrar la victòria. En el primer temps, es va veure un matx molt travat i sense un dominador clar. Els dos equips ho van intentar, però ni Joan Pujol ni Joan Pons, per part dels fronterers, ni Cano ni Suárez, per part dels vallesans, van tenir el punt d'encert necessari per obrir la llauna, així que es va arribar al descans amb 0-0 al marcador. Després de la represa, hi va haver un condicionant determinant: la pluja. Va caure una senyora tempesta i, en aquest context, els visitants van ser més forts. Feia la sensació que el que marqués primer guanyaria, i així va ser. En el minut 74, Joan Pujol va caçar un refús després d'un servei de banda i va creuar la pilota a Víctor Colchero per marcar així el gol decisiu de la tarda.

ELS VESTIDORS GRANOLLERS 0 LA JONQUERA 1

És una victòria de moltíssim mèrit: hem superat amb solvència l'equip més en forma de la lliga i en unes condicions climàtiques difícils
GRANOLLERS: Víctor Colchero, Carles Mur, Fran Fuentes, Valls, Gerard Font, Ramon Suárez, Alejandro, Burgos (Ricky, 50'), Cano, Español i Javi Sánchez (Héctor, 59'). LA JONQUERA: Toni Montero (Boido, 56'), Molina, Pau Bonmatí, Murga, Boran Minic, Joan Pujol, Fran Pérez, Brice, Gilham (Joan Corominas, 71'), Barry i Joan Pons (Mamau, 80'). GOLS: 0-1 (72') Joan Pujol. ÀRBITRE: Albelda Barcena. T.G.: als locals Valls i Burgos; i als visitants Barry, Murga i Mamau. PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Sumar tres punts en aquest camp tan difícil ens dóna moral per al pròxim partit, contra el Palamós