Gironins en estat de gràcia

3a divisió. Les victòries dels cinc representants gironins en la jornada entre setmana és una demostració del moment de forma que passen. N'hi ha quatre que ocupen les cinc primeres posicions

Jornada rodona per als equips gironins de tercera. Costarà que n'hi hagi una de semblant, però en l'estat de gràcia que viuen els cinc representants de la demarcació no hi ha res descartable. De fet, entre la vuitena jornada i la novena, la de dimecres passat, cap dels conjunts ha conegut la derrota, per tant, aspiren a tancar una setmana gran pel que fa a resultats.

S'acaben els adjectius per catalogar la temporada que està firmant el Peralada. El líder, que ja té deu punts d'avantatge respecte al cinquè classificat, el primer que no disputaria el play-off d'ascens a segona B, va assaltar el fortí del Sant Andreu aconseguint una victòria meritòria (0-2). El conjunt xampanyer, igual que l'Olot, és l'únic que aspira a sumar els nou punts de les tres jornades que disputaran en set dies –ja va vèncer el Terrassa com a local (1-0).

L'Olot també compta els seus partits per victòries. L'última, amb molt de treball defensiu, sacrifici i, de retruc, un joc efectiu i poc vistós al camp de la Muntanyesa (1-2). L'equip dirigit per Ramon Maria Calderé té com a pilar la parella ofensiva formada per Marc Mas, autor de set dianes, i Sergio Álvarez (6), el duo més determinant del grup cinquè.

La Jonquera segueix rendibilitzant a la perfecció els gols que fa. Els cinc que acumula en nou jornades li han proporcionat tres victòries per la mínima (9 punts) i dos empats a un gol. En l'actualitat, els jonquerencs encadenen 522 minuts sense encaixar cap diana, un registre a l'abast de pocs equips.

El Palamós ha acabat amb la sèrie de dos partits seguits a casa amb quatre punts. A part de trencar amb la ratxa de quatre jornades sense puntuar, els palamosins ara han encadenat dos partits sense rebre cap gol, una bona dada després d'encaixar-ne onze en els anteriors tres enfrontaments.

El Figueres, el pitjor classificat després de l'herència d'un mal inici, s'ha espolsat els dubtes. Els jugadors dirigits per Chicho Pèlach fa tres jornades que no perden –cinc punts dels nou possibles– i la remuntada contra el Júpiter amb un gol en el 95 podria acabar de ser el punt d'inflexió definitiu.

EL PERALADA

Ja no sorprèn ningú, només ha perdut dos punts i té un marge de deu respecte al cinquè

L'OLOT

La parella formada per Mas (7 gols) i Sergio (6) és clau per a un equip que va embalat

LA JONQUERA

Invicte, rendibilitza els gols que fa (5) i ja encadena 522 minuts sense encaixar-ne

EL PALAMÓS

Els dos duels seguits a casa han reportat quatre punts i dos partits amb la porta a zero

EL FIGUERES

En clara línia ascendent, fa tres partits que no perd i no para d'escalar en la classificació