3a divisió FEF

Més obstacles per mantenir la bona ratxa

3a divisió. La Jonquera intentarà, sense Toni Montero, incrementar la quantitat de minuts sense encaixar una sola diana. Ara n'acumula 522

La Jonquera i el Palamós s'enfronten demà (a les 12.30 h per La Xarxa TV) en un nou duel gironí a tercera. Els dos conjunts han aconseguit quatre punts en les dues jornades celebrades fa escassos dies –els jonquerencs van empatar amb el Sant Andreu (0-0) i van vèncer el Granollers (0-1), i els palamosins van empatar contra el Castelldefels (0-0) i van superar per la mínima el Sabadell B (1-0)– mostrant un bon moment de joc i de forma.

Defensivament, el Palamós encadena dues jornades sense encaixar cap gol, però la Jonquera, en aquest aspecte, supera qualsevol dels seus contrincants. L'equip dirigit per Axel Vizuete encadena 522 minuts de joc sense encaixar cap gol, però contra el degà s'haurà de sobreposar a la baixa d'un dels seus capitans, el porter Toni Montero, que es va fer una lesió a l'abductor que el va obligar a demanar el canvi.

L'hora de Boido

El substitut de Montero serà Boido Balde, que a Granollers ja va mantenir la porteria a zero en els 34 minuts que va estar al terreny de joc. A l'ombra de Montero, el porter té una bona oportunitat per convèncer Vizuete i jugar més regularment sota els pals independentment de la lesió del seu company.

El Palamós, que ha fet tretze dianes, vuit més que la Jonquera (5) intentarà superar el mur jonquerenc, un fet que s'ha convertit en tot un repte per ls contrincants dels de l'Alt Empordà, de moment invictes juntament amb el Peralada, el líder destacat de la classificació.

UNA BAIXA SENSIBLE

Amb una lesió a l'abductor, Toni Montero –488 minuts invicte– es perdrà el duel

EL SUBSTITUT

Boido, que va debutar dimecres a tercera, serà el recanvi per mantenir la ratxa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)