3a divisió FEF

futbol català

Sant Andreu

El Sant Andreu reivindica preus populars als camps

Per afavorir l'afluència. El conjunt quadribarrat emet un comunicat en què demana reflexió a la resta d'entitats de la categoria per animar-los a abaixar el preu de les entrades dels partits

La baixa afluència a molts camps de tercera divisió, amb 150, 200 o 250 espectadors en molts camps, és un problema per a la categoria. Això, almenys, pensa el Sant Andreu, que no només ha fet una reflexió en veu alta, a través d'un comunicat publicat ahir, sinó que vol predicar amb l'exemple. El conjunt quadribarrat ha convidat tots els clubs a afegir-se a una baixada dels preus de les entrades –a 5 euros– per ajudar a augmentar l'afluència de públic a tots els camps de futbol de tercera divisió.

“Que almenys l'economia no sigui un problema que faci que la gent no vagi als estadis”, explica Xavi Casas, vicepresident de l'entitat andreuenca, una de les que més aficionats arrosseguen a altres camps. Casas nega que sigui una iniciativa interessada perquè sigui la seva afició la que se'n beneficiï més: “Nosaltres no volem posar-nos en la gestió dels altres clubs. Simplement, convidem a la reflexió perquè crec que si es fomenten els desplaçaments tothom se'n beneficiarà, fins i tot els comerços dels voltants dels camps.” El conjunt andreuenc va comunicar que a partir del pròxim partit tots els socis de clubs de la categoria podran entrar al Narcís Sala a un preu de 5 euros, i també afavorirà els socis amb preus rebaixats per a acompanyants.

L'altra cara

Hi ha clubs, d'altra banda, que no s'han interessat en acords per rebaixar el preu de les entrades. Un d'ells és el Vilafranca. “És que nosaltres movem molt poca afició”, diu el president del degà penedesenc, Joan Giró. “Si tots els clubs es posen d'acord, no ens hi posarem en contra, però nosaltres el que volem és protegir els nostres socis. Si posem les entrades a 5 euros, probablement la nostra gent es queixarà del preu del carnet”, conclou.

Acords en la categoria per a la rebaixa dels preus

Des de fa dues temporades hi ha un seguit d'equips a tercera divisió que es posen d'acord perquè en el partit d'anada i tornada entre dos equips determinats el preu de les entrades sigui de 5 euros. El Sant Andreu és un dels més actius i ja té acords tancats amb tots els equips de la lliga, excepte amb sis (Cerdanyola, Vilafranca, Castelldefels, Granollers, la Jonquera i Peralada), segons ha pogut saber aquest diari. “Són acords que tenen sentit entre equips barcelonins o de la perifèria perquè a nosaltres no ens surt a compte”, diu el president del Vilafranca, Joan Giró. “No desplacem gaire afició a la majoria de camps perquè són lluny”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)