Nàstic

futbol

nàstic

La crisi esportiva entela la bonança econòmica

Junta d'accionistes. Amb el deute controlat i eixugant-se, la SAE grana aprova els últims comptes i el nou pressupost amb superàvits

La junta d'accionistes del Nàstic va escenificar ahir la situació estable de l'economia després d'una etapa molt delicada i, al mateix temps, la preocupació per la crisi esportiva. Pel que fa als números, la junta va aprovar per unanimitat els comptes de l'exercici 2015/16, amb un superàvit d'1,7 milions d'euros, gràcies, principalment, al traspàs de Naranjo al Celta (un milió). El nou pressupost, aprovat també per unanimitat, preveu unes despeses d'11,5 milions d'euros i un superàvit d'1,7 milions gràcies sobretot al traspàs d'Aburjania al Sevilla (1,2 milions), efectuat a l'agost i comptabilitzat en el nou exercici. Els superàvits han de facilitar la reducció del deute, que el 2012 era de 7,2 milions d'euros i que ara és de 4,4 (contret només amb bancs, un cop saldat el que hi havia amb Hisenda i la Seguretat Social), i que hauria d'eixugar-se en dos anys. La junta va donar llum verd, també, a iniciar un procés d'ampliació de capital d'1,5 milions d'euros.

La situació esportiva de l'equip, cuer, va centrar les intervencions del torn obert de paraules, en què es va qüestionar la política de fitxatges. El president, Josep Maria Andreu, i el màxim responsable de Promoesport –l'agència de futbolistes que controla la parcel·la esportiva–, José Rodríguez, Rodri, van defensar la confecció de la plantilla, recordant que es manté la base del curs passat, que la majoria dels fitxatges són internacionals per als seus països i que no és fàcil incorporar jugadors espanyols amb projecció, i van assenyalar que el principal problema és que els futbolistes que continuen no rendeixen com la temporada passada. Andreu va reafirmar la confiança en Vicente Moreno i va reiterar que l'equip es reforçarà a l'hivern.

PREOCUPACIÓ

Andreu i Rodri van defensar la confecció de l'equip, criticada durant la junta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)