3a divisió FEF

Amb un ritme regular

3a divisió. L'Olot, el Palamós, la Jonquera i la Unió intentaran mantenir les bones sensacions que fa setmanes que demostren amb resultats positius

El Peralada a part, la resta de representants gironins a tercera disputen avui el gruix de la dotzena jornada. El Palamós, l'equip més en forma del grup juntament amb l'Olot, visita el camp d'un dels candidats a lluitar per l'ascens. Els palamosins, que han encadenat tres victòries i s'han consolidat en la quarta posició, se les hauran amb el tercer classificat, un Vilafranca que amb 25 punts és l'únic conjunt que s'ha decidit a seguir el rumb de l'Olot i el Peralada: “Sumar la quarta victòria consecutiva és molt difícil, i més visitant un equip que té una gran plantilla, però no renunciem a res i volem aprofitar el bon moment”, comenta Joan Mármol, que tindrà les baixes de Medina, Cano i Devia per lesió.

Puntuar a terres penedesenques és el principal objectiu del degà, que en les dues darreres jornades ha demostrat ser competitiu, després d'acabar amb els invictes del grup, la Jonquera (0-1) i el Peralada (1-0).

Confiança empordanesa

La Jonquera, sisè amb setze punts, vol seguir confirmant les grans sensacions de l'inici del campionat recuperant el fortí perdut contra el Palamós. L'única derrota dels d'Axel Vizuete ha estat a les Forques, i contra el Castelldefels (a les 17 h) jugaran el primer dels dos duels consecutius davant la seva afició: “Fa partits que no guanyem a casa i l'equip vol brindar els punts a l'afició, però el rival ens exigirà molt perquè és un equip molt intens”, analitza Vizuete, que tindrà les baixes confirmades de Mamau, sancionat, i de Toni Montero, Ivan Ruiz, Facu, Pep Vergara i Joan Pons, lesionats. El Castelldefels ha sumat onze punts i es troba en la catorzena posició. Els del Baix Llobregat només han sumat dos punts a domicili, però seran un contrincant rocós i ben treballat.

La primera a domicili?

El Figueres es troba en el millor moment des que va començar la lliga. Els jugadors dirigits per Chicho Pèlach encadenen cinc jornades sense perdre –tres victòries a Vilatenim i dos empats a fora– i buscaran sumar tres punts més al camp del Vilassar (a les 12 h): “Guanyar a fora és el repte que tenim per confirmar la bona dinàmica de resultats i, si podem, intentar seguir millorant el joc”, explica Chicho, que disposarà per primera vegada aquest curs de tota la plantilla.

LA PRÈVIA

El pitjor enemic som nosaltres mateixos. Hem de tocar de peus a terra i seguir treballant
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
Sumar la quarta victòria consecutiva a Vilafranca serà difícil, però no renunciem a res
Joan Mármol
Entrenador del Palamós
Fa uns quants partits que no guanyem a casa i l'equip en té ganes, però serà difícil
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
L'equip té el repte de guanyar per fi a domicili per confirmar la bona dinàmica
Narcís Pèlach
entrenador del figueres

L'Olot busca la cinquena seguida

El conjunt garrotxí rep el Granollers al municipal (a les 17 h). L'equip dirigit per Ramon Calderé encara no ha perdut cap punt davant la seva afició i intentarà mantenir la ratxa immaculada contra un rival instal·lat en la irregularitat. Els vallesans han perdut els tres darrers partits –havien guanyat els tres anteriors– i es troben en la desena posició amb catorze punts: “El Granollers és un equip sorprenent i irregular, ha obtingut resultats increïbles. El pitjor enemic som nosaltres mateixos, després d'unes setmanes amb resultats positius, hem de tocar de peus a terra i seguir treballant”, comenta Calderé, que tindrà l'única baixa del davanter Uri Santos, sancionat amb un partit per acumulació de targetes grogues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)