3a divisió FEF

Un partit que s'enyorava

3a divisió. Palamós i Olot s'enfrontaran diumenge en un duel gironí que no es veia des de la temporada 2012/13, també a tercera. Tots dos equips arriben a la cita en posicions de promoció d'ascens

Aquest diumenge es disputaran dos duels gironins a tercera divisió: la Jonquera-Peralada (16 h) i Palamós-Olot (17 h). Pel que fa a aquest últim, feia tres temporades que tots dos equips no coincidien en la mateixa categoria, des de la 2012/13, també a tercera (l'Olot va acabar pujant a segona B i el Palamós es va mantenir). Llavors al feu palamosí hi ha haver un empat a un gol, amb Vílchez i Rodri com a entrenadors, mentre que a la Garrotxa el Palamós va golejar a domicili (2-5). Ja ha plogut molt des d'aleshores, com ho demostra el fet que molt pocs jugadors continuen defensant la mateixa samarreta (Cano, Subi i Jaume Duran en el Palamós i Abel, Roger o Uri Santos en l'Olot).

I d'aquí ja s'ha de retrocedir fins a la temporada 1987/88 per tornar a trobar un altre Palamós-Olot, un partit que curiosament també va acabar amb el resultat d'1-1. Aquell curs el Palamós acabaria pujant a 2a B –i més tard a 2a A–, mentre que l'Olot va començar el seu declivi cap a categories inferiors. Abans tots dos equips també s'havien trobat a preferent (temporades 86/87, amb doble ascens inclòs, 85/86 i 77/78).

Ara el Palamós i l'Olot es tornaran a veure les cares en un partit oficial que promet emocions i amb els dos equips instal·lats en zona de promoció d'ascens (l'equip de Ramon Calderé és segon, amb 30 punts, i el de Joan Mármol, quart, amb 21).

NO GAIRE COMÚ

Tercera divisió
Palamós-Olot (12/13)
1-1
Palamós-Olot (87/88)
1-1
Preferent
Palamós-Olot (86/87)
0-1
Palamós-Olot (85/86)
3-0
Palamós-Olot (77/78)
3-0

IGUALTAT

Tercera temporada que Palamós i Olot es troben a 3a divisió; abans també ho havien fet a preferent
Els dos anteriors duels entre tots dos equips a Palamós van acabar amb empat a un gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)