3a divisió FEF

Duels gironins d'altura

Posicions ambicioses. La Jonquera rep el líder, el Peralada, i el Palamós se les haurà amb l'Olot, en dos enfrontaments directes entre els quatre representants més ben classificats

El gros d'una nova jornada de tercera es posa en marxa durant el dia d'avui. Entre els diversos partits que es disputaran n'hi ha dos que desperten l'interès de tots els aficionats del futbol gironí, i és que, en aquesta tretzena jornada hi ha dos duels gironins que enfrontaran els quatre millors classificats de la demarcació.

La Jonquera rep el Peralada (a les 16.00 h). El conjunt jonquerenc, cinquè classificat i millor defensa del campionat –ha encaixat només quatre gols– intentarà plantar cara al líder de la taula. L'equip xampanyer té dotze punts més que els fronterers i són la segona millor defensa –només cinc gols en contra–. El Peralada, això sí, ha fet divuit gols més (25) que la Jonquera (7), un dèficit que no impedeix als d'Axel Vizuete mantenir-se en la primera meitat de la classificació gràcies al nivell de rendibilitat de cada una de les seves dianes –ha guanyat quatre enfrontaments per la mínima–: “Per a nosaltres és tot un repte poder jugar partits d'aquest nivell. Contra un filial del Girona que ens multiplica per sis o set el nostre pressupost amb jugadors contrastats”, explica el tècnic de la Jonquera, Axel Vizuete. “El rival ens exigirà molt ja que sempre vol el control del joc i acumulen molts homes en atac. Haurem de ser molt fidels al nostre estil i treballar en equip i solidaritat” afegeix Vizuete, que tindrà les baixes de Vergara, Ivan Ruiz i Facu, a més dels dubtes del porter Toni Montero i Joan Pons.

El Peralada té l'objectiu de seguir en el bon camí traçat des de l'inici del campionat i aguantar així la pressió de l'Olot i el Vilafranca, els seus immediats perseguidors: “L'aposta de la Jonquera és defensar molt bé i aprofitar alguna de les ocasions que generen. No sé què faran ells. No crec que variïn l'estil, però sé que nosaltres no renunciarem a atacar i generar ocasions. Estem molt tranquils amb la nostra situació i això és un punt a favor nostre, diguin el que diguin els altres”, diu el tècnic del Peralada, Arnau Sala, que tindrà les baixes dels lesionats Álamo i Djak Traoré.

El ‘matagegants' Palamós

L'altre duel gironí enfrontarà el Palamós i l'Olot, dos dels equips més en forma del grup (a les 17.00 h). El conjunt dirigit per Joan Mármol va trencar la sèrie d'invicte de la Jonquera i la ratxa immaculada del Peralada en dues jornades consecutives. Després de caure en l'últim instant a Vilafranca (3-2), els palamosins volen seguir invictes com a locals –han guanyat quatre partits i n'han empatat dos–. “L'Olot té el millor atac de la categoria. Té un potencial econòmic i futbolístic mínim de segona B però intentarem competir com hem fet fins ara. Estar concentrats serà vital per evitar que s'avancin en el marcador”, comenta el tècnic, Joan Mármol, que tindrà les baixes de Medina, Cano i Devia.

L'Olot arriba al matx en estat de gràcia després d'encadenar cinc victòries, un fet només assolit pel Peralada, que va establir el rècord de triomfs consecutius en sis. L'equip de Calderé intentarà mantenir la pressió sobre el líder i, de retruc, ampliar més l'avantatge respecte al cinquè classificat. “El Palamós té jugadors interessants i el seu entrenador llegeix bé els partits. Cada matx és una prova per mesurar la nostra força i guanyant faríem un altre cop de puny sobre la taula” declara el tècnic dels garrotxins, Ramon Calderé, que recupera Uri després que aquest va complir contra el Granollers el partit de sanció per acumulació de targetes, però té el dubte de Jose, amb una bursitis al taló.

LA PRÈVIA

L'aposta de la Jonquera és defensar i aprofitar alguna de les ocasions que generen. No renunciarem a atacar
Arnau Sala
entrenador del peralada

BON MOMENT

Els equips gironins ocupen cinc de les primeres set places del grup cinquè de la categoria
L'Olot té potencial econòmic i futbolístic mínim de segona B però intentarem competir com ho hem fet fins ara
Joan Mármol
entrenador del palamós
Ara els resultats sostenen el nostre treball i ens aporten confiança. El rival és perillós com a local, serà complicat
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
El rival ens exigirà ja que sempre vol el control del joc i acumulen homes en atac. Haurem de ser fidels al nostre estil
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
El Palamós té jugadors interessants i el seu tècnic llegeix bé els partits. Cada matx és una prova per mesurar-nos
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

El Figueres, de nou a fora, visita el Castelldefels

La Unió visitarà el Castelldefels (a les 12.00 h) en el que serà el seu segon partit consecutiu com a visitant. El darrer, al camp del Vilassar, va significar la primera victòria dels de Chicho Pèlach a fora (0-1), un altre argument per a l'alliberament dels seus futbolistes, que encadenen sis jornades sense perdre cap partit, just des que van aconseguir el primer triomf del curs. “Ara els resultats sostenen el nostre treball i ens aporten confiança. El Castelldefels és un bon equip local i ens posarà les coses complicades. Té rapidesa al davant i és un conjunt amb dinamisme”, diu el tècnic del Figueres, que tindrà l'única baixa de Pedro del Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)