2a divisió FEF

Oriol Alsina

“Hem fet el que calia per vèncer”

Resignat i enrabiat, Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació minuts després de confirmar-se l'empat a un gol del seu equip contra el València Mestalla. El Llagostera va fer un bon partit però no va poder quedar-se amb els tres punts: “El resultat just hauria estat una victòria nostra. És dels partits més complets que hem jugat a casa, sense cap mena de dubte. Que un equip en aquesta categoria generi tantes ocasions i no s'emporti la victòria emprenya molt”, analitzava l'entrenador del conjunt llagosterenc, que afegia: “Hem fet un pal, ens han anul·lat un gol i encara no sabem per què. Amb l'1-0 hem pogut sentenciar dues vegades en dues ocasions clares i, a sobre, ens empaten, acabem amb un home menys i hem hagut de patir. El futbol és així”, sentenciava Alsina.

El d'Arenys de Mar va maleir l'empat definitiu, però no va tenir cap paraula negativa envers a l'actitud i el matx que havien fet els seus jugadors: “L'actitud ha estat bona, però no hem pogut guanyar tot i fer el que calia per fer-ho”, deia Alsina, que es resignava a haver perdut una nova oportunitat d'acostar-se a la part alta de la taula: “Si haguéssim guanyat ens hauríem posat en el grup capdavanter; en canvi ara tornem a tenir pressió i obligacions. Sempre que tenim possibilitats de fer el salt endavant, passa alguna cosa.”

RES A DIR

“L'actitud dels meus jugadors ha estat bona, però no hem pogut guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)