2a divisió FEF

Sense cop de gràcia

Perdonen. El Llagostera s'avança amb un gol de Manel i té dues ocasions de fer el segon, però el València Mestalla empata ja a les acaballes del matx

llagostera 1 v. mestalla 1

LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán, Rodri, Samu, Valentín, Masó, Marc Martínez (Vivi, 78'), Rubén Martínez, Colorado (Pol Gómez, 86'), Pablo Sánchez (Marc Fernández, 62') i Manel Martínez.VALÈNCIA MESTALLA:Sivera, Nacho Vidal, Javi Jiménez, Ayala (Alberto Gil, 78'), Lato (Charlie Dean, 45'), Carlos Soler, Quim Araujo, Eugeni (Sito, 63'), Aridai, Nacho Gil i Jordi Sánchez.GOLS:1-0 (60') Manel Martínez. 1-1 (84') Carlos SolerÀRBITRE:Baiges Dones.T.G.:a Ayala (3'), Nacho Vidal (42'), Nacho Gil (52'), Carlos Soler (81') i a Aridai.T.V.:per doble amonestació a Masó (82').PÚBLIC:Uns 400 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

El Llagostera va empatar a un gol contra el València Mestalla. Els gironins es van avançar amb una diana de Manel després d'una passada de Pablo Sánchez, però, tot i tenir dues bones ocasions per sentenciar el rival, els valencianistes van aprofitar una falta directa en el 84' per establir l'empat final. Sumar només un punt impossibilita als blaugrana enllaçar amb la part alta.

Els primers minuts de l'enfrontament van ser de lluita constant per obtenir la possessió de l'esfèrica. Amb molt de toc en la majoria de les possessions llargues de què disposava cada un dels equips, la manca de profunditat va impedir veure aproximacions clares a les àrees. Els llagosterencs van avisar mitjançant un triple intent des del córner en el minut 2 que la defensa valencianista va refusar bé, i també a través d'una bona jugada de Rubén Martínez, que va cedir a Manel Martínez, que va rematar malament amb la punta de la bota (6'). El filial del València, amb jugadors d'un físic envejable i amb les idees clares, no tenia cap mena de pressa per generar bones oportunitats, però sí que sabia quan accelerar a la zona de tres quarts del camp i provocar sensació de perill.

Tres minuts abans de la mitja hora de partit, el Llagostera va gaudir de la seva millor arribada fins aquell moment. Una pèrdua del central Ayala en la sortida de la pilota va permetre a Colorado controlar, avançar i xutar de rosca des de fora de l'àrea. L'esfèrica va impactar en el pal dret de la porteria de Sivera, fet que va provocar el lament dels presents a l'estadi. Animats per l'ocasió de Colorado, en el 35', els blaugrana van tornar a avisar. Albarrán va servir un fora de banda cap a Manel, el davanter va protegir molt bé la pilota i va centrar al segon pal. El menut atacant Rubén Martínez va rematar amb el cap, però el porter visitant va enviar magistralment la pilota a córner. Un minut més tard, el col·legiat va anul·lar un gol a Rodri en un córner. Astorats i sorpresos, els llagosterencs no van entendre la decisió de l'àrbitre, que no va donar gol per una suposada falta de Manel.

No mantenen la renda

La segona part va començar amb un ritme baix i amb moltes imprecisions entre els futbolistes fins que, en el minut 60, una genial passada de Pablo Sánchez a l'espai la va definir Manel Martínez a la perfecció. El davanter va conduir a gran velocitat la pilota, va alçar la vista i va creuar la rematada lluny de l'abast de Sivero. Curro Torres va buscar agitar el matx amb els canvis que li quedaven, però va tornar a ser Manel Martínez qui va estar a punt de fer el segon. El punta va aprofitar un refús que es va convertir en passada per encarar el porter, però aquesta vegada va creuar massa la pilota (68'). El filial valencianista només posava l'ai al cor en jugades a pilota aturada, mentre que el Llagostera defensava amb el cor aquestes accions i intentava trenar algun contraatac per sentenciar el rival –Marc Fernández en va tenir una en el 75' i tres minuts després el mateix extrem la va cedir al segon pal a Valentín, que va enviar l'esfèrica als núvols.

El Llagostera no va assestar el cop de gràcia al rival i el València Mestalla ho va aprofitar. Carlos Soler va executar una falta a la perfecció per batre Moragón pel pal curt (84'). El gol va deixar a tothom glaçat, i és que dos punts més volaven del Palamós-Costa Brava. Fins i tot, se'n podrien haver escapat tres, després de patir al final, jugant amb un home menys per l'expulsió de Masó.

GOL ANUL·LAT (27')

El col·legiat va xiular una falta de Manel en una rematada en què Rodri havia fet gol

MANEL SUMA

L'atacant va fer el seu cinquè de la lliga, però Carlos Soler va empatar a les acaballes

Rodri, titular; Vivi i Nando, a la llista

La llista de divuit jugadors que va formar l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, presentava tres grans novetats. Si bé cap d'ells estava al nivell competitiu òptim, com ja va avisar en la prèvia el tècnic, Rodri, Vivi i Nando Quesada van entrar en la convocatòria per disputar el matx contra el València Mestalla. Fins i tot, un d'ells, Rodri, va ser titular en l'eix defensiu formant parella amb Samu San José. Una vegada recuperats, Alsina no ha tardat gaire temps a citar els futbolistes amb els quals no ha pogut comptar en les darreres setmanes. Nando Quesada surt d'una lesió en els lligaments encreuats que es va fer el curs passat; Rodri s'acaba de curar d'una fissura en un dit del peu, mentre que Vivi tenia un esquinç amb trencament d'un lligament en el turmell. Una altra novetat en la llista va ser la primera cita del porter Pol Busquets en el lloc de Nico Ratti.