Un puntàs del Palamós

Empat èpic. Els de Joan Mármol igualen tres vegades un resultat advers, l'última en el 92' amb un gol de Marc Medina, i acaben aconseguint un punt valuós al camp del Manlleu

manlleu 3 palamós 3

MANLLEU:Charly, Ot, Abde, Manu, Canal, Fredy, Seuma, Ivan Fernández, Martí Soler (Cristian, 77'), Aumatell (Fortet, 88') i Pol Coll.PALAMÓS:Manzano, Sergio García, Ayala, Barrera (Gerard Herrera, 33' (Ivan García, 65')), Agi, Cornellà, Moha (Medina, 73'), Jaume Duran, Serramitja i Feixas.GOLS:1-0 (9') Aumatell. 1-1 (25') Feixas, de penal. 2-1 (51') Fredy. 2-2 (59') Abde, en pròpia porteria. 3-2 (72') Fredy. 3-3 (92') Medina.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:als locals Ivan Fernández, Abde, Martí Soler i Fredy; i als visitants Moha i Ayala.

El Palamós no deixa de sorprendre tothom. Ahir, a Manlleu, el degà va aconseguir igualar tres vegades un resultat advers al camp d'un rival molt necessitat per la seva complicada situació a la taula.

Els primers minuts del partit van ser de domini local, amb perilloses aproximacions dels osonencs. En una, Aumatell va sorprendre Manzano amb una potent vaselina que va servir per obrir el marcador. Els de Mármol van reaccionar i en un contraatac Abde va cometre un clar penal sobre Jaume Duran que Feixas va transformar en l'1-1.

La segona part va començar més o menys com la primera, amb el Manlleu buscant un segon gol que no va tardar a trobar. Fredy va aconseguir el 2-1 després d'una gran jugada per la dreta de Pol Coll. El partit va seguir a un ritme frenètic i vuit minuts més tard un xut de Jaume Duran va anar al pal, el refús va tocar en Abde i la pilota va acabar dins la seva pròpia porteria. Era el 2-2. Amb l'empat a dos el Manlleu va tornar a prémer l'accelerador, però el travesser va evitar el gol de Pol Coll després d'una gran jugada d'Ivan Fernández. Va ser en el 72' quan Fredy va aconseguir desfer l'empat després de robar una pilota a la frontal, driblar els centrals palamosins i superar Manzano amb un potent xut creuat. Un golàs. Quan ja en el 92' semblava que el Palamós marxaria amb les mans buides, un cop de cap de Marc Medina, que ahir va reaparèixer després de la lesió en el temps afegit, va donar un punt d'or als palamosins. El pitjor del partit van ser les lesions de Manzano, Herrera i Barrera, que caldrà veure com evolucionen.

L'empat és un resultat just pel que s'ha vist sobre el camp i aquest punt a nosaltres ens val moltíssim. Estem molt contents
La nota negativa és que marxem de Manlleu amb tres lesionats. Ja veurem si podran jugar