3a divisió FEF

Víctor Oribe fa caure el mur

Inofensius. La Jonquera, molt innocu, cau al camp del Vilafranca per la mínima. Una genialitat de l'extrem va decidir el partit

vilafranca 1 la jonquera 0

VILAFRANCA:Kilian, Duran, Fontanils, Castillo, Via, Medina, Guzmán, Óscar Hernando (Munta, 63'), Oribe, Jordi (Bernat, 83') i Aday (Santi Triguero, 79').LA JONQUERA:Toni Montero, Ivan Ruíz (Pujol, 46'), Bonmatí, Murga, Botxi, Mamau, Vilà (Joan Pons, 65'), Brice, Coro (Fran Pérez, 46'), Henry i Óscar Molina.GOLS:1-0 (54') Oribe.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:als locals Fontanils, Óscar Hernando, Aday i Guzmán; i als visitants Bonmatí, Brice, Henry i Fran Pérez.T.V.:al visitant Mamau (58') per doble groga.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

La Jonquera va encadenar ahir la segona derrota contra un altre dels candidats a ocupar les places de promoció d'ascens, el Vilafranca, que es va endur els tres punts gràcies a la màgia de Víctor Oribe, que va tornar a demostrar que és un dels millors jugadors de la categoria. Un gol de l'extrem va ser definitiu per condemnar la Jonquera a tornar amb les mans buides cap a l'Alt Empordà.

Com sempre la Jonquera va arrencar el partit amb l'objectiu clar de no concedir res al rival. Molt ordenats en defensa, els jonquerencs van resistir bé les envestides d'un Vilafranca necessitat dels tres punts per no perdre el tren dels dos primers classificats. Només les aparicions de Víctor Oribe van fer tremolar els d'Axel Vizuete. Però tot el que els fronterers van guanyar amb la bona defensa, ho van perdre a l'hora d'atacar. Molt inofensius, els visitants només van arribar a l'àrea rival amb jugades a pilota aturada que van acabar sense gaire perill.

A la represa no va canviar el guió, fins que va aparèixer Oribe. L'extrem es va desfer de tota la defensa, es va plantar sol davant Toni Montero, i el va superar amb una vaselina magistral. El gol va ser una galleda d'aigua freda per a la Jonquera, que no va ser capaç de fer un pas endavant, i encara menys quan, quatre minuts després, Mamau va veure la segona groga. Amb deu, els de Vizuete van dir adéu a la remuntada, i els locals, amb espais, van estar a punt de fer el segon.

ELS VESTIDORS

Hem tornat a competir bé contra un dels candidats a aconseguir l'ascens. El partit s'ha acabat decidint per petits detalls
Tot i que el nostre objectiu és la permanència, no hem de mirar més enllà de cada partit
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)