Els errors de sempre

Quarta derrota seguida. La Jonquera encadena la quarta derrota al camp del Manlleu, després d'encaixar un gol en els primers minuts i ser incapaç de perforar la porteria rival

manlleu 1 la jonquera 0

MANLLEU:Aroca, Ot, Mate (Roldán, 73'), Dan Coll, Canal, Ivan, Aumatell (Marc García, 82'), Seuma, Manu, Fredi (Cristian, 90') i Pol Coll.LA JONQUERA:Toni Montero, Ivan Ruiz, Bena (Tidiane, 46'), Murga, Botxi (Marc Vilà, 46'), Mamau, Fran Pérez, Pep Vergara, Jaunpi, Joan Pons i Òscar Molina.GOLS:1-0 (4') Aumatell.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Dani Coll, Seuma, Pol Coll i Roldán; i als visitants Botxi, Pep Vergara, Juanpi i Tidiane.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al municipal d'esports de Manlleu.

La Jonquera s'ha despertat de l'idil·li que estava vivint. Després de perdre contra els tres primers de la categoria, ahir els d'Axel Vizuete van encadenar la quarta derrota al camp d'un rival de la seva lliga, el Manlleu. A banda de la derrota, però, el que més preocupa dels jonquerencs és la falta de gol, i és que les quatre últimes derrotes han estat pel mateix resultat: un a zero.

El Manlleu va començar el partit amb una marxa més que la Jonquera i els fronterers ho van pagar molt car. Tota la seva solidesa defensiva habitual se'n va anar en orris quan Aumatell va trepitjar l'àrea i amb un xut col·locat va sorprendre Toni Montero i va fer l'1-0 quan només s'havien jugat quatre minuts.

El gol va ser una autèntica galleda d'aigua freda per a la Jonquera, que va veure com tot el que havia plantejat ja no li servia. A més, es va topar amb un Manlleu que va disfrutar fent moure la pilota d'una banda a l'altra i tenint el control del partit tot i no disposar d'ocasions clares. El porter local, Aroca, va ser un espectador més.

La Jonquera va canviar en la segona part. Va fer un pas endavant i va començar a generar perill. Juanpi va xutar alt només començar i Aroca va salvar els osonencs en més d'una ocasió. Tot i el domini territorial dels jonquerencs, però, no van ser capaços de generar grans ocasions de perill i el Manlleu a poc a poc es va anar assentant en defensa i controlant millor els atacs altempordanesos. Fins al final, només un xut de Juanpi que va sortir fregant el travesser i una jugada embolicada dins l'àrea van estar a punt de salvar un punt per als jonquerencs.

Començar perdent amb un gol en el minut 3 et trastoca tot el que tenies plantejat. Ens ha costat contrarestar el joc del Manlleu
Queda clar que ofensivament no estem bé i que ens està faltant el gol. Hem de treballar