Reus

Babic es reivindica

Reus. El jove central cedit per la Real Sociedad ha aprofitat les baixes a l'eix de la defensa per fer-s'hi un lloc en els últims partits. De moment, ni el retorn d'Olmo l'ha apartat de la titularitat

El jove Srdjan Babic va ser una de les sorpreses en la recta final del mercat d'estiu, cedit per la Real Sociedad al Reus a última hora per omplir el buit que va deixar la marxa d'Isma Moyano al Badalona. Fitxat pel club basc un any abans i foguejat el curs passat al filial, a segona B, a Sant Sebastià tenen plans de futur per al central, de 20 anys, però de moment volen que tingui minuts a segona A, un fet que es comença a produir. Després de veure des de la graderia i des de la banqueta les primeres dotze jornades, va debutar en la tretzena contra el Llevant, aprofitant les absències per lesió d'Olmo i Melli. També va ser titular en el partit següent –també fent parella amb Atienza–, a Alcorcón, i, malgrat les dues derrotes, totes dues per la mínima, va mantenir la titularitat contra el Nàstic, tot i que Jesús Olmo ja estava en condicions de jugar. Natxo González va premiar les bones actuacions del jove central esquerrà, que destaca per la corpulència (1,95 m), la qual cosa fa que tingui un bon joc aeri i fortalesa en el xoc; la col·locació; una bona sortida amb la pilota als peus, i una sorprenent tranquil·litat malgrat la seva joventut. El Reus va guanyar el derbi i Babic va encadenar el quart partit com a titular a La Romareda contra el Saragossa (2-2).

Per al pròxim duel, diumenge contra el Còrdova al municipal reusenc, Natxo González ja disposarà dels quatre centrals, ja que Melli, en principi, haurà superat les molèsties que arrossega. Caldrà veure si Natxo González manté la parella Atienza-Babic o si l'experiència d'Olmo i Melli el fa canviar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)