Nàstic

Nàstic

Una icona en el contrincant

Rocha, excapità grana, es retrobarà amb el Nàstic 318 dies després d'haver-ne sortit

“Se m'il·luminenels ulls, quan parlo del Nàstic. Hi vaig viure anys molt bons”, diu Rocha

No fa ni un any, el 21 de gener passat, David Rocha va marxar del Nàstic amb llàgrimes als ulls. El migcampista extremeny, una figura cabdal en el ressorgiment grana quan l'equip estava a segona B, marxava de l'entitat tarragonina rumb als Estats Units. L'esperava el Houston Dynamo. En un comiat d'aquells memorables, Rocha va ser clar: “Venir al Nàstic va ser la decisió més encertada de la meva vida. Estic orgullós d'haver-hi posat el meu gra de sorra.” El destí, en el negoci del futbol, sol ser afí als retrobaments i, demà, 318 dies després d'aquell emocionat adéu, el camí de l'excapità grana i el del Nàstic es tornaran a trobar. Serà, això sí, al Carlos Tartiere. Rocha, ara a l'Oviedo, rebrà alguns dels companys amb què fa un parell de temporades va pujar a segona divisió. El mig té molt clares les preferències. “Aniré amb l'Oviedo a totes. Vull guanyar tant sí com no”, afirma en la prèvia el futbolista de 31 anys, que tot i això té molt clar que el partit tindrà un component emocional diferent del d'altres cites: “Quan parlo del Nàstic se m'il·luminen els ulls, a Tarragona em van tractar d'una manera increïble i hi vaig viure tres anys molt bons.”

Viatge d'anada i tornada

David Rocha és ja una peça clau en la medul·lar de l'Oviedo, equip que el va reclutar aquest estiu després que el seu pas per la MLS fos menys prolífic del que es pensava. El club asturià va fer una forta aposta econòmica pel de Càceres –Rocha tenia molt bones propostes– aprofitant que havia rescindit del Houston Dynamo, conjunt amb el qual va jugar tan sols 56 minuts repartits en quatre partits. I això que va estar convocat en dotze ocasions. “Les meves característiques de joc no van servir per adaptar-me al futbol estatunidenc”, admetia el migcampista en la seva presentació amb l'Oviedo. Ara, en tot cas, pensa només en la cita de demà i ja ha advertit tothom: “El Nàstic és un equip ben treballat que està en línia ascendent, ens espera un partit complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)