Girona

“El millor partit de 2a A”

Girona-Llevant. Pablo Machín destaca que el duel de demà a Montilivi és “el més atractiu” que es pot veure a divisió de plata i convida l'afició gironina a fer costat al seu equip

“Estem davant del millor partit de segona A i per mèrits propis tant del Llevant com del Girona”, va comentar ahir Pablo Machín, que desitja que tota la bona pinta que aquest duel fa sobre la gespa es traslladi també a les grades de l'estadi i que Montilivi doni una empenta a l'equip. “El partit té tots els ingredients, i l'horari també convida al fet que molta gent vingui al camp.” Per reforçar-ho encara més, no hi ha futbol en les categories territorials ni de base, i la previsió meteorològica indica que la pluja respectarà el duel a les altures (a les 12h) i no farà acte de presència fins a la tarda. “El Llevant segurament ha fet més mèrits que nosaltres, perquè són a dalt des del començament gràcies a una arrencada espectacular i perquè, passi el que passi, continuaran líders, però volem demostrar que som tan bons com ells, de la qual cosa jo estic plenament convençut. Tant de bo que el matí surti excel·lent i el dinar encara se'ns posi millor”, va comentar el tècnic de Gómara.

La infermeria

De mica en mica, la llista de lesionats s'ha reduït. Fa un mes, l'equip va arribar a tenir una desena de baixes. El panorama s'ha anat aclarint i Machín recuperarà dues peces per demà. Eloi ja té l'alta mèdica i ha treballat tota la setmana integrat al grup. També ha estat molt positiva l'evolució de Sandaza, tot i que és molt possible que el Girona no prengui riscos amb el davanter. De fet, el mateix Machín va dir que “potser seria prematur” forçar el davanter, cosa que fa preveure que no es correran riscos amb el toledà. També estan a la recta final els centrals Juanpe –fa treball de grup, però evita les situacions de contacte– i Kiko Olivas. De tots els lesionats, qui més lluny té la recuperació es el també central Richy.

DUES ALTES

Eloi Amagat està recuperat i Fran Sandaza, gairebé, però amb el punta no s'arriscarà

LA INFERMERIA

Juanpe ja fa de tot menys treball de contacte i Olivas s'integra al grup de mica en mica
“Ells continuaran com a líders, però és un partit perquè vagi molta gent al camp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)