2a divisió FEF

Ni ofici ni benefici

Sense vista. El Llagostera s'avança amb un gol de Manel, però no sap gestionar l'avantatge i el Lleida li remunta el matx. Els d'Alsina van rebre el 2-1 final a través d'un dubtós penal en el minut 90

lleida esp. 2 llagostera 1

LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Òscar Rubio, Max, Andriu, Quintillà (Christian Alfonso, 45'), Valiente (Guillem Martí, 67'), Arnau Tobella, Indiano, Cristian Fernández (Cristian Gómez, 45'), Doncel i Fran Moreno.LLAGOSTERA:Moragón, Masó, Diego, Samu San José, Valentín, Vivi, Marc Martínez (Albarrán, 59'), Rubén Martínez, Marc Fernández (Rafa Jordà, 83'), Colorado (Robert Simón, 74') i Manel Martínez.GOLS:0-1 (48') Manel Martínez. 1-1 (80') Guillem Martí. 2-1 (90') Christian Alfonso, de penal.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:als locals Fran Moreno (1'), Quintillà (41'), Òscar Rubio (67'), Guillem Martí (76') i Christian Alfonso (78'); als visitants Colorado (43'), Moragón (87') i Valentín (90').T.V.:cap.PÚBLIC:uns 600 espectadors al Camp d'Esports de Lleida.

El Llagostera va caure derrotat contra el Lleida Esportiu en el darrer minut del partit (2-1). El conjunt dirigit per Oriol Alsina va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de l'atacant Manel Martínez (48'), però just després de la diana gironina el Lleida es va despertar i va aprofitar la falta d'ofici dels gironins per remuntar en els darrers deu minuts. Guillem Martí, de cap, va fer l'empat en el minut 80 i Christian Alfonso, en el 90, des del punt de penal, va establir el 2-1 final.

El Llagostera va tenir una entrada en el partit valenta i agosarada. El conjunt gironí va gaudir de les primeres arribades amb cert perill però o bé la falta d'encert o les aturades de Campos van impedir que el resultat canviés. Després d'uns primers minuts amb alguna arribada tímida, sense perill excessiu, en el minut 10 els llagosterencs van donar el primer avís al rival. Campos va salvar la rematada de Colorado després d'una centrada de Marc Fernández. Manel havia habilitat amb el cap el seu company, però el porter del Lleida Esportiu va ser llest i va empetitir els espais per tal que Colorado no rematés bé. Només un minut després, Valentín va intentar una centrada al segon pal, però quan Manel estava a punt per rematar Campos li va prendre la pilota de nou.

L'equip de la Terra Ferma es va treure la son de les orelles però no trobava la fórmula per fer mal als gironins, que amb una bona feina de Vivi en la destrucció tenia el rival controlat. De fet, en el minut 22, el Llagostera va gaudir d'una altra bona ocasió quan Rubén Martínez va retallar el seu marcador i es va treure de la màniga un bon xut. De nou, el porter local hi va posar una bona mà i va desviar la pilota a córner, per damunt del travesser.

La primera meitat de l'enfrontament va ser plana i la intensitat dels dos conjunts es va refredar. L'ambient gèlid tampoc va ajudar a escalfar la fase final del primer temps; només Colorado ho va provar amb un xut des de lluny que va sortir desviat (38').

Gol i descontrol

Si l'entrada de la primera part del Llagostera va ser sense complexos, la de la segona va ser brillant per als seus interessos. En el tercer minut de joc, una centrada de Colorado en el llançament d'un córner va permetre a Manel Martínez posar-hi el cap, girar el coll i, des del vèrtex de l'àrea petita, superar Campos per sota les cames. Els gironins van aconseguir el primer gran objectiu del partit, avançar-se en el marcador. De totes maneres, quan semblava que la diana de Manel, la sisena en el campionat, faria tremolar un equip lleidatà immers en una pèssima ratxa de resultats, el descontrol per part llagosterenca es va fer evident. Els de Gustavo Siviero, que va fer canvis ofensius i moviments tàctics eficaços, van menjar terreny posicional als gironins. Moragón va intervenir en el minut 50 després d'una rematada de Fran Moreno, Diego va refusar una centrada perillosa en el 62 i, en una jugada sense aparent perill, Guillem Martí va aconseguir igualar el resultat, amb el cap des del primer pal, aprofitant una bona centrada de Doncel (80'). El descontrol llagosterenc va arribar a la màxima expressió en els minuts finals, fins que, en el darrer minut, l'àrbitre va xiular un dubtós penal de Valentín a Guillem Martí. L'exjugador del Girona, Christian Alfonso, va ser l'encarregat d'executar la pena màxima, va superar Moragón i va culminar la remuntada dels del Segrià, que deixava tocats, i gairebé enfonsats, els llagosterencs.

Ha estat un alliberament, hi hem cregut fins al final i ens hem endut el premi
Gustavo Siviero
Entrenador del lleida esportiu
En la primera part hem estat molt superiors, en la segona no hem matat el partit amb el 0-1 i les ganes del Lleida s'han imposat
És una derrota molt dura per a nosaltres, de la forma com ha anat ha estat molt cruel
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera

Diego Jiménez, directament a l'onze per suplir Rodri

Oriol Alsina va aplicar només dos canvis respecte al matx en què el seu equip va empatar al Palamós-Costa Brava contra el Badalona (2-2). El tècnic d'Arenys de Mar va veure's obligat a alinear d'entrada el central Diego Jiménez per suplir Rodri, que té una lesió greu. Diego, que s'havia perdut dotze partits, ja va sortir al terreny de joc en el minut 20 en el penúltim enfrontament contra els badalonins. L'exjugador del Recre ha hagut de posar-se en forma competint al màxim nivell, i és que la falta d'efectius a l'eix defensiu ha obligat Alsina a utilitzar el de Benavente. L'altre canvi en l'onze inicial del Llagostera va ser l'entrada d'Álex Colorado en el lloc de Robert Simón. Colorado va tornar a fer de mitjapunta per darrere de Manel, fet que va escorar a la banda dreta Rubén Martínez. En el minut 60 Marc Martínez es va afegir a la llista de contratemps i va demanar el canvi per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)