Poc premi per al Palamós

3a divisió. El Palamós domina el Santfeliuenc, però s'adorm en el primer quart d'hora de la segona part i s'ha de conformar amb un empat gràcies a un bon gol del revulsiu Iván García

palamós 1 santfeliuenc 1

PALAMÓS:Marc Solé; Sergio Garcia, Cano, Ayala, Subi; Agi, Jaume Duran, Guillem Cornellà, Serramitja (Collell, 69'); Medina (Pimentel, 69') i Feixas (Iván García, 69').SANTFELIUENC:Toni, Èric, Alberto, Joserra, Ortiz; Tena, Maldo (Víctor, 71'), Jaime, Romo (Patxi, 85'); Ferri (Olmo, 82') i Zárate.GOLS:0-1 (58') Zárate. 1-1 (76') Iván García.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:al local Cornellà; i al visitant Ortiz.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal Palamós-Costa Brava.

El Palamós no va poder passar de l'empat a casa contra el Santfeliuenc tot i merèixer més contra un rival que va oferir una bona proposta, però que es va veure globalment superat. L'equip de Mármol únicament va abaixar el rendiment en el primer quart d'hora de la segona part, i ho va pagar car.

La primera part va acabar sense gols, sobretot gràcies a les bones intervencions del porter visitant Toni. Serramitja en el minut 8 va ser el primer que va topar amb el porter, amb un bon xut amb l'esquerra que Toni va desviar a córner. Agi, en una centrada que un defensa va desviar i que es va estavellar al travesser, i Jaume Duran, amb un xut que Toni va aturar, tampoc van tenir sort. El Santfeliuenc únicament va crear perill en els últims minuts de la primera part amb un xut d'Èric (40') i un d'Alberto (43'). Era un avanç del que succeiria en l'inici de la segona part.

Zárate va aprofitar el mal inici del Palamós en la represa. Primer va fregar el gol amb una vaselina (48') i després en un xut al pal (57'). En el 58', però, el mateix Zárate va fer el 0-1 amb un xut creuat des de l'interior de l'àrea. Mármol va reaccionar amb un triple canvi i va fer entrar Collell, que va acabar lesionat, Pimentel i Iván García (69'). El Palamós va passar a jugar amb defensa de tres i va dominar completament el partit. Agi i, sobretot, Iván García van crear molt perill. El gol de l'empat va arribar en el 76', quan Iván García va culminar una llarga jugada d'atac amb un xut potent. En l'afegit Jaume Duran va tenir el 2-1, però una vegada més Toni va salvar el Santfeliuenc amb una gran aturada.

En la segona part hem jugat un primer quart d'hora molt dolent i l'equip necessitava una sacsejada; per això el triple canvi
Valoro molt positivament el punt. Hem estat sempre més a prop del 2-1 que de l'1-2