Nàstic

futbol

nàstic

Multitud amb urgències

Nàstic. El conjunt grana ha tornat a la cua després de perdre a Oviedo, però la igualtat a la part baixa –hi ha set equips separats per tres punts– el manté a tocar de les places de permanència

El Nàstic va agafar dissabte l'avió rumb a Oviedo amb una idea clara entre cella i cella: abandonar les places de descens. A la ciutat asturiana, però, els de Vicente Moreno van rebre un clatellot i van tornar a Tarragona sense cap punt al sarró i situats de nou en l'última posició. La falta de definició i el pobre bagatge ofensiu, units a un desajustament defensiu letal, va, penalitzar els de Vicente Moreno, que han vist com els indicis de reacció han quedat frenats. “Teníem una oportunitat clara per sortir del descens i no s'ha aprofitat, així que ara toca treballar per disposar de nou d'una possibilitat com aquesta i, un cop la tinguem, no deixar-la escapar”, reflexionava el tècnic grana després del partit a Oviedo.

Trobar consol en la derrota sol costar. Això sí, si el Nàstic ho vol fer tan sols ha de mirar la classificació. És l'últim, però té el Rayo, que és setzè, a només 3 punts, si bé els madrilenys han de jugar encara el partit ajornat contra el Llevant. En tot cas, a la part baixa hi ha set equips separats per aquesta mínima diferència. La fita amb què els grana afronten els quatre partits que queden de la primera volta, doncs, és escurçar diferències. En el calendari més pròxim, hi ha força duels directes entre equips de la part baixa. El Nàstic en té dos, començant pel de dissabte contra el Rayo a casa, un partit clau.

El mig Juan Muñiz té molt clares les coses. “A casa hem de continuar en la mateixa línia. Ens hi hem d'intentar fer forts, ja que el nostre objectiu és sumar de tres en tres al Nou Estadi”, afirma l'asturià, que considera que en els desplaçaments l'equip hauria d'emular el que fa a Tarragona: “Hem de ser més forts en atac i en defensa; si a casa estem fent les coses bé, cal que a domicili sortim amb la mateixa idea de joc.”

LES FRASES

Hem de ser més forts en atac i en defensa. A casa ho estem fent bé i, en els desplaçaments, hem de sortir amb la mateixa idea de joc
La clau és fer-nos forts al Nou Estadi. El nostre objectiu és sumar de tres en tres a casa
Juan Muñiz
migCAMPISTA del nàstic
Nàstic
(22è, 16 punts)
Nàstic-Rayo
16è (19 punts)
Girona-Nàstic
2n (30 punts)
Nàstic-Tenerife
10è (23 punts)
UCAM-Nàstic
20è (18 punts)
Almeria
(21è, 18 punts)
Almeria-Mallorca
17è (19 punts)
Mirandés-Almeria
19è (19 punts)
Almeria-Getafe
4t (27 punts)
Reus-Almeria
8è (24 punts)
UCAM
(20è, 18 punts)
Osca-UCAM
9è (23 punts)
UCAM-Llevant
1r (31 punts)
Alcorcón-UCAM
18è (19 punts)
UCAM-Nàstic
22è (16 punts)
Mirandés
(19è, 19 punts)
Valladolid-Mirandés
11è (22 punts)
Mirandés-Almeria
21è (18 punts)
Mallorca-Mirandés
17è (19 punts)
Mirandés-Numància
15è (20 punts)
Alcorcón
(18è, 19 punts)
Alcorcón-Girona
2n (30 punts)
Tenerife-Alcorcón
10è (23 punts)
Alcorcón-UCAM
20è (18 punts)
Lugo-Alcorcón
7è (24 punts)
Mallorca
(17è, 19 punts)
Almeria-Mallorca
21è (18 punts)
Numància-Mallorca
15è (20 punts)
Mallorca-Mirandés
19è (19 punts)
Getafe-Mallorca
4t (27 punts)
Rayo
(16è, 19 punts)
Nàstic-Rayo
22è (16 punts)
Llevant-Rayo
1r (31 punts)
Rayo-Saragossa
14è (21 punts)
Còrdova-Rayo
13è (22 punts)
El calendari
Dues de les quatre jornades que queden de primera volta es juguen abans no s'obri el mercat d'hivern l'1 de gener, ja que per Nadal hi ha dos caps de setmana sense lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)