Girona

Assistir com a responsabilitat

Protagonista. “El que més m'enorgulleix és poder fer assistències de gol als companys. A mi se m'exigeix fer això”, comenta Àlex Granell, que va fer la centrada de l'1-0 a Longo i la del 2-0 a Ramalho i va completar un partit rodó

El canvi d'escenari per a Àlex Granell les últimes setmanes ha estat radical. Va arribar a encadenar set jornades a l'ostracisme (només 9 minuts a Cadis, convocat d'urgència) i ara encadena sis partits sencers i amb actuacions destacades com ara la de diumenge passat. Capità de l'equip, Granell va ser protagonista en fer l'assistència dels dos gols dels gironins, i va fer una molt bona feina també al mig del camp, en un partit rodó. “Hem jugat amb diversos esquemes. Quan jugàvem amb dos puntes i amb Borja i Portu al mig, l'equip potser es partia més. Ara, amb la feina que fa Rubén Alcaraz, Eloi o jo, fem costat a Pere Pons, que agafa molt de camp però que potser no el podia agafar tot”, explica l'esquerrà. “Tenir un altre jugador al mig que faci les dues funcions, ajudar en la creació i en el tema defensiu, és molt positiu.”

Granell, que acumula tres assistències en la lliga, ho assumeix com una responsabilitat: “El que més m'enorgulleix és poder fer assistències als companys. A mi se m'exigeix fer això. Evidentment que m'agrada fer gols, però em sento igual de satisfet quan he fet una assistència.”

El 2-0 va arribar en una falta executada per Granell, que va connectar amb Jonas Ramalho, com ja havia fet amb èxit contra el Tenerife. “L'estratègia és important. L'altre dia, el partit no estava tancat amb l'1-0, i fer un gol d'estratègia dóna molt valor. En camps com ara el de l'Alcorcón també ens pot ajudar molt. Últimament ens està donant fruits, creem ocasions i estem marcant gols”, diu Granell. “I si passa amb una jugada que s'ha repetit alguns cops, encara millor, perquè la treballem durant la setmana i agrada que tingui resultat”.

“És positiu tenir un altre home al mig per ajudar en la creació i en el tema defensiu”
“Ens està donant fruits. Creem ocasions i estem marcant. Dóna molt valor”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)