3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Juanjo García toca el crostó als seus futbolistes

3a divisió. L'entrenador del Júpiter es queixa de l'actitud dels jugadors després de la imatge en la derrota (2-0) contra el cuer, el Sabadell B

La derrota contra el Sabadell B (2-0) va coure, i molt, al cos tècnic del Júpiter. El tècnic, Juanjo García, es va queixar àmpliament de l'actitud de la seva plantilla perquè, segons va afirmar, l'equip no havia tingut la tensió necessària per afrontar un enfrontament contra el cuer.

“La imatge que hem donat ha estat lamentable. Des del primer jugador fins al cos tècnic”, va dir l'entrenador després del matx. “Estic molt empipat perquè crec que el jugador no ha estat a l'altura de la samarreta que vesteix”, hi va afegir. El Júpiter està en caiguda lliure: ha encadenat cinc derrotes i només ha guanyat un partit en els últims 14. Amb tot, ha caigut en zona de descens per primera vegada en tot el curs. “Recuperar mentalment l'equip? Aquesta és l'excusa de sempre. Els jugadors són el que són i ho tenen tot. En aquest club els tracten de conya; hi ha equips que no tenen ni fisioterapeuta”, es va queixar. “Potser poden portar Pep Guardiola o qualsevol altre entrenador que els farà els millors entrenaments del món”, va dir sarcàsticament. “Però això no els garantirà res. Han de fer una passa endavant. Són ells els que ho han de demostrar”, hi va afegir. I va rematar: “L'única lectura positiva és que hem tocat fons. Encara estem allà i continuarem barallant-nos perquè l'entitat no baixarà de categoria. Sigui amb mi d'entrenador o sense mi.”

“Un ridícul amb majúscules”

Un altre entrenador que va acabar la jornada empipat amb els seus jugadors va ser Toni Carrillo, tècnic del Cerdanyola: “Ha estat el ridícul més espantós que ha fet un equip meu des que sóc entrenador i ja fa 30 anys que ho sóc”, va explicar indignat Carrillo, després de la derrota (2-0) contra el Castelldefels, l'equip entrenat pel seu germà Miki: “Jo això no ho puc presentar a la meva junta directiva ni al meu president perquè em cau la cara de vergonya del que han fet els meus jugadors. Jo sóc el primer perquè sóc el màxim responsable, però avui hem fet un ridícul amb majúscules”, va insistir. El Cerdanyola és quinzè, a tres punts del descens amb un partit menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)