Futbol

Tercera divisió

La Pobla es refà i venç en un partit de bojos

3a divisió. El filial del Nàstic va remuntar un 1-3 en contra i va acabar guanyant l'enfrontament marcant tres gols en l'última mitja hora

la pobla maf. 4 cerdanyola 3

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri, Roger, Jesús (Rayco, 46'), Dani Hernández, Vadillo (Arturo, 56'), Ojeda (Iván, 85'), Gil, Rodri, Alfons i Brugui.CERDANYOLA:Avilés, Aitor Torres (Alex Torres, 82'), Cazorla, Aitor Pérez, Víctor Duran, Juli, Collado, Pitu (Daisuke, 82'), Elhadji, Molins (Rovira, 73') i Jota.GOLS:1-0 (22') Gabri. 1-1 (34') Molins. 1-2 (43') Elhadji. 1-3 (53') Molins. 2-3 (61') Ojeda. 3-3 (76') Gabri. 4-3 (81') Brugui.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:al local Jesús; als visitants Cazorla, Víctor Duran i Juli.

El thriller que van protagonitzar ahir la Pobla i el Cerdanyola va acabar amb eufòria grana. La impressionant remuntada que van aconseguir els grana, amb tres gols en l'última mitja hora per capgirar un 1-3 va donar els punts als locals en un partit disputat ahir per l'aiguat que va caure fa dues setmanes al municipal pobletà.

La passivitat defensiva va castigar de valent el Cerdanyola, que va començar perdent després de la diana de Gabri en un xut dins de l'àrea (22'). La reacció va ser gairebé immediata per al Cerdanyola, gràcies a un contraatac que Oriol Molins va acabar en gol amb la porteria buida. Abans del descans, el Cerdanyola va capgirar el resultat amb un servei des de la frontal d'Elhadji tot i que prèviament els de Martín Posse van tenir dues ocasions, però Dani Ojeda i Brugui no van encertar amb la porteria de Carlos Avilés.

Després de la represa, el Cerdanyola va signar uns molt bons minuts. Primer amb una ocasió d'Oriol Molins que va desaprofitar en enviar un un contra un amb Perales a fora. I després, el migcampista barceloní es va refer de l'errada i no va perdonar en un servei de córner.

A partir d'aquí, però, els vallesans es van esfondrar. No van tenir la tensió necessària i la Pobla, convençuda de les seves possibilitats va pressionar de valent. Dani Ojeda va posar esperances i va escurçar la distància amb un xut ras i col·locat (61'). Només deu minuts després, Gabri Vidal va signar l'empat. I poc abans del final, Brugui va desfermar l'eufòria per al conjunt grana amb un xut des de la frontal. Així doncs, amb el cop moral que li va suposar al Cerdanyola i l'estat de confiança dels de Martín Posse, els punts es van quedar a casa.